• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

14:34

ADVOKAT TOMA FILA O SLUČAJU ĐOKOVIĆ Novak je pretrpeo sadizam australijske vlade

printscreen

Fudbal

ADVOKAT TOMA FILA O SLUČAJU ĐOKOVIĆ Novak je pretrpeo sadizam australijske vlade

Podeli vest

Poznati advokat Toma Fila izneo je svoj stav o onome što se dešavalo najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću u Australiji.

On smatra da su Đokovića maltretirali u Australiji.
- Novak je pretrpeo sadizam australisjke vlade, dočekali su ga, a zatim ponizili. Novak Đoković je ušao u Australiju sa dozvolom. Trebalo je odmah da mu kažu da nevakcinisan ne može da igra kod njih.

Foto: reuters

Novak Đoković


Toma Fila se osvrnuo na odluku suda:
- Sudija u Australiji je nezavisno i presudio kako treba, što sam i očekivao, ali nisam mislio da će se ministar umešati. Ipak jedno je pravo, a drugo je ovlašćenje, koje je australijska vlada dala ministru za imigriaciju - da svakome može da uskratitivizu, ali Đokovoć nije imigrant.Ja da sam na Đokovićevom mestuvratio bih se još jednom u Melburn, osvojio turnir i nikada više ne bih igrao tamo, međutim ne bih ih tužio - zaključio je Toma Fila za K1 televiziju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija