• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2022

17:31

NIJE NIKAKVA SLUČAJNOST! Evo ZBOG ČEGA je Vlahović uzeo "sedmicu" u Juventusu

tanug/ap

Fudbal

NIJE NIKAKVA SLUČAJNOST! Evo ZBOG ČEGA je Vlahović uzeo "sedmicu" u Juventusu

Podeli vest

Dušan Vlahović je u smiraj zimskog prelaznog roka pojačao Juventus, a uzeo je dres sa brojem 7, koji je pre njega nosio Kristijano Ronaldo

Sada je o transferu Vlahovića u "staru damu" progovorio nekadašnji igrač "bjankonera" i bivši saigrač Vlahovića iz Partizana - Valeri Božinov.

- Čuli smo se nedavno, čestitao sam mu, šalili smo se malo. Kaže da me se u Torinu niko ne seća - otkrio je Božinov kako se Vlahović našalio sa njim, pa nastavio:

- Objasnio sam mu da mu je ovo najbitniji momenat karijere. Juventus je prava porodica, čak i kada ne pobeđuje to je jedan od najvećih klubova na svetu - rekao je Bugarin za "Gazeta delo sport".

Foto: Starsportphoto

Valeri Božinov

Zatim je objasjnio i zašto je Srbin zadužio "sedmicu" u Juveu.

To nije nikakva slučajnost. Rekao je novinarima da to ništa ne znači, ali znam da nije ništa slučajno. Verujem da je u pitanju marketinški potez, na kojem je insistirao i klub. Posle odlaska Kristijana Ronalda Juventusu je bila potrebna top kupovina. Vlahović je legao u pravom trenutku, a sam izbor "sedmice" je odličan potez.

Bivši golgeter Partizana smatra i da će napadački trio Vlahović-Dibala-Morata biti nezaustavljiv za mnoge.

- Dibala je dobar partner za Vlahovića. Zbog toga se iskreno nadam da će ostati u Juventusu i posle leta. Danas vrhunski klubovi igraju sa napadačem koji je snažan fizički i dobro tehnički obučen, a prati ga "desetka" sa raznim kvalitetima. Već protiv Verone videlo se da se dobro razumeju, lepo je videti dvojicu mladih igrača kako pomažu jedan drugom i dopunjavaju se kvalitetom. Obratio bih pažnju i na Moratu. Ima drugačije karakteristike od Vlahovića, a sada igra i drugačiju poziciju. Takav triling može svakog da uplaši - poručio je Božinov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

vlahovic je sa 21 godinu za tri koplja ispred primadone Ronalda u tim godinama .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija