• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2022

23:06

DRAMA U KATALONSKOM DERBIJU! Barsa vodila, pa spasavala živu glavu! A onda je De Jong UTIŠAO ceo stadion (VIDEO)

Reuters

Fudbal

DRAMA U KATALONSKOM DERBIJU! Barsa vodila, pa spasavala živu glavu! A onda je De Jong UTIŠAO ceo stadion (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Barselone remizirali su na gostovanju Espanjolu rezultatom 2:2 (1:1).

Bolje nije mogao da počne meč za Ćavijeve izabranike, koji su posle samo 120 sekundi od prvog sudijskog zvižduka došli u vođstvo!

Već u 2. minutu Pedri je iskoristio odličan centaršut Đordija Albe i preciznim udarcem doveo Barsu u vođstvo - 0:1.

U finišu prvog poluvremena, gosti su mogli da udvostruče prednost , ali su u razmaku od nekoliko sekundi promašili dve izgledne prilike.

Najpre u 38. minutu Adama Traore je posle ubačene lopte u šesnaestercu, primio istu i šutirao, ali ga je u poslednjem trenutku odbranio Dijego Lopez.

Odmah u narednom napadu Feran Tores je nadskočio defanzivce Espanjola na "penaltiku" i šutirao glavom, međutim, njegov udarac je fijuknuo pored leve stative.

Barselona je za promašaje kažnjena u 40. minutu, kada je Serhi Darder šutirao sa nekih 17-18 metara i naterao Ter Štegena na kapitulaciju - 1:1.

Potpuni preokret nastao je u 56. minutu, kada je Espanjol postigao drugi gol. Posle odbijene lopte Gavi je nespretno intervenisao i udarcem glavom poslao loptu u sopstvenu mrežu za vođstvo domaćih 2:1.

I kada su svi mislili da će plavo-beli deo Katalonije slaviti večeras, nastao je muk na stadionu. Luk de Jong je u šestom minutu sudijske nadoknade "ukrao" pobedu domaćinu i fenomenalnim udarcem glavom "produžio život" Ćaviju na klupi Barselone za konačnih 2:2.

LaLiga

24. kolo:

Petak

Sevilja – Elče 2:0 (0:0)
Gomes 70, Mir 76

Subota

Kadiz – Selta 0:0

Viljareal – Real Madrid 0:0

Rajo Valjekano – Osasuna 0:3 (0:2)
Monkajola 8, Garsija 40, 90+3

Atletiko – Hetafe 4:3 (3:3)
Korea 19, 45+4, Kunja 19, Ermoso 89 – Majoral 30, Unal 37p, 42p

Nedelja

Alaves – Valensija 2:1 (1:0)
Luma 14, Hoselu 76p – Gedeš 62p

Levante – Betis 2:4 (1:3)
Gomes 43, 47 – Fekir 14, 49, Gonsales 29, Karvaljo 42

Real Sosijedad – Granada 2:0 (1:0)
Ojarsabal 36, Rafinja 74

Espanjol – Barselona 2:2 (0:1)
Darder 40, De Tomas 64 - Pedri 2, De Jong 90+6

Ponedeljak

21:00 Maljorka – Atletik Bilbao
 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija