• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

14:30

AZ ALKMAR POKAZAO PARTIZANU KAKO PROTIV FEJENORDA! Poraz rivala crno-belih!

Reuters

Fudbal

AZ ALKMAR POKAZAO PARTIZANU KAKO PROTIV FEJENORDA! Poraz rivala crno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Fejenorda, protivnika Partizana u osmini finala Lige konferencija, poraženi su na gostovanju AZ Alkmaru 2:1 u šampionatu Holandije

Fejenord je posle poraza ostao na trećem mestu, dok je AZ sa nova tri boda, prišao na tri boda ekipi iz Roterdama i sada je na četvrtoj poziciji.

AZ Alkmar je u razmaku od samo 10 minuta razbio goste iz Roterdama. U prvom poluvremenu, je došao do prednsti od dva gola.

Prvo je u 19. minutu Jesper Karlson bio precizan iz penala. AZ je duplirao prednost u 30. minutu posle novog dosuđenog kaznenog udarca, a sa bele tačke ponovo je bio neumoljiv Jasper Karlson.

Pet minuta kasnije mrežu Fejenorda je zatresao i Deni de Vit, ali ga je sudija posle gledanja VAR snimka poništio zbog ofsajd pozicije. Fejenord je zaigrao bolje u nastavku i u 52. minutu preko Lutsarela Gertruida smanjio minus na 2:1.

Mogli su do izjednačenja u 59. minutu kada je golman AZ Alkmara Petar Vindal sjajno odbranio udarac Gusa Tila. Ali, do kraja meča nije bilo promene rezultata. 

Fejenord je igrao u sastavu: Bijlov - Gertruida, Trauner, Senesi, Malasija - Kokču, Hendriks - Tornstra, Til, Sinistera - Linsen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 2 godine

Verujem da ste vi novinari koji ste takav naslov stavili grobari jwr vidi ae koliko ste bistri.tj pametni.alo to je az a ne partizan..oni i mogu da poceruju graju a ovi tesko.nemojte da palite upravu i navijace bezveze.ako su ovi uspeli odakle vam ideja da ace i ovi ej bre ovo su grobari.jedino da holandja.imaju dva aili tri igraca manje na tetenu ovi bi imali sanse.ajde novinari malo smanjite dozivljaje ti jest ove naslove.paite grobare bezveze l

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija