• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

15:43

SENZACIJA U KNEŽEVINI! Rajkovićev Rems za SEDAM minuta do PREOKRETA! (VIDEO)

reuters

Fudbal

SENZACIJA U KNEŽEVINI! Rajkovićev Rems za SEDAM minuta do PREOKRETA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Monaka poraženi su kod kuće od Remsa rezultatom 1:2 (1:0), iako su do 83. minuta imali pobedu u džepu

Kneževi su dominirali tokom većeg dela utakmice, stvarali šanse, ali su u finišu meča napravili dve greške koje su ih koštale bod(ov)a u ovom meču.

Poveo je Monako u 55. minutu preko Ben Jedera, koji je sjajno odreagovao na asistenciju Diopa i savladao nemoćnog golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića.
 

 

Nisu odustajali gosti, krenuli su u ofanzivu, kako bi izbegli poraz i to im se isplatilo, jer su na kraju došli i do celog plena.

Posle ubačene lopte iz slobodnog udarca, nespretni Kevin Foland je loše odreagovao i smestio loptu iza leđa svog golmana, postigavši autogol za izjednačenje.

Hladan tuš u Kneževini nastao je u drugom minutu sudijske nadoknade, kada je Mbuku pokazao prisebnost u šesnaestercu i posle povratne lopte Zenelija rutinski zatresao mrežu, za veliko slavlje gostujućih igrača.

Monako je završio meč sa desetoricom, pošto je u Lukas za samo 120 sekundi zaradio dva žuta kartona i u 88. minutu morao u svlačionicu.

Na tabeli Lige 1, Kneževi su trenutno sedmi sa 38 bodova, dok je Rems na 13. mestu sa 31 bodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija