• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

10:15

ŽIVOTI MAČAKA SU VAŽNI! Navijači Liverpula poslali Zumi brutalnu poruku! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ŽIVOTI MAČAKA SU VAŽNI! Navijači Liverpula poslali Zumi brutalnu poruku! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Vest Hema Kurt Zuma, koji je šokirao planetu pre nekoliko nedelja, ponovo je ismejan

Podsetimo, Zuma je na stubu srama jer se na društvenim mrežama pojavio video snimak kako šutira nesrećne mačke.

Danima je na meti stalnih kritika fudbaler Vest Hema, koje ne jenjavaju. U subotu se iznad "Enfild rouda" pred utakmicu sa Liverpulom, pojavio transparent "Cats lives matter" (Životi mačaka su važni) upućen fudbaleru Vest Hema.

Navijači Liverpula zadali su novi udarac Zumi porukom koja je u poslednje dve godine postala zaštitni znak borbe Afroamerikanaca širom sveta.

Ako ste zaboravili, Zumin brat je objavio na društvenim mrežama snimak na kom se vidi kako Zuma šutira svog bengalskog mačka, a zatim ga juri i šamara ga dok životinju drži dete. Britanski mediji tada su preneli da je odbrambeni fudbaler Vest Hema tako reagovao zbog toga što je mačka razbila vazu u kući.

Foto: printscreen

 

Snimci zlostavljanja životinja izazvali su oštru reakciju. Oko 200.000 ljudi potpisalo je onlajn peticiju tražeći da fudbaler odgovara u skladu sa zakonom – za zlostavljanje životinja u Britaniji postoje ozbiljne novčane kazne i zatvorska kazna do pet godina.

Klub ga je kaznio sa oko 300.000 evra, a novac je uplaćen organizacijama za zaštitu životinja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija