• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

19:32

Hofenhajm sve bliži Ligi šampiona! Keln nije izdržao!

Tanjug

Fudbal

Hofenhajm sve bliži Ligi šampiona! Keln nije izdržao!

Podeli vest

Fudbaleri Hofenhajma su u meču 25. kola Bundeslige na gostovanju savladali Keln 1:0 i tako zauzeli četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona

Hofenhajm je prvu priliku na meču imao u 20. minutu kada je Iljas Bebu šutirao pored gola i nagovestio da će biti blizu celog plena, ali je Keln uzvratio na desetak minuta pre odlaska na poluvreme.

Domaći su 36. minutu zapretili preko Marka Uta, a lopta je proletela pored stative. Sano minut kasnije uzvratio je Bebu, nije bilo promene rezultata, a nekoliko minuta pre odlaska na poluvreme pokušao je i Modeste, ali lopta nije pogodila okvir gola. Bebu je već u prvom minutu nastavka pogodio stativu, a 30 minuta pre kraja meča Keln je postigao gol, ali poništan je zbog ofsajda.

Foto: Tanjug

 

Napokon je Hofenhajm poveo u 61. minutu kada je Stefan Poš odlično skočio i  glavom zatresao mrežu. Kazna je mogla da stigne u 73. minutu da je udarac glavom Sebastjana Andersona bio precizniji.

Hofenhajm je bez sumnje jedan od najboljih timova u Nemačkoj ove sezone.

Petak:

Arminija Bilefeld - Augzburg 0:1 (0:0)

Kaliđuri 50

Subota

Bajern Minhen - Bajer Leverkuzen 1:1 (1:1)

Šule 18 - Miler 36 ag

Bohum - Grojter Firt 2:1 (1:0)

Leič 35, Losila 71 - Bela-Kočap ag 64

Herta - Ajntraht Frankfurt 1:4 (0:1)

Selke 61 - Knauf 17, Tuta 48, Lindstrom 56, Bore 63

RB Lajpcig - Frajburg 1:1 (0:1)

Anhelino 90 - Demirović 38

Volfsburg - Union Berlin 1:0 (1:0)

Avoninji 24

Štutgart - Borusija M. 3:2 (1:2)

Endo 38, Fuhrih 51, Kalajdžić 83 - Plea 14, Tiram 35

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija