• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

16:50

ŠOK U PARIZU! Svece zadesila NOĆNA MORA! Mbape ZAVRŠIO U BOLNICI! (VIDEO)

reuters

Fudbal

ŠOK U PARIZU! Svece zadesila NOĆNA MORA! Mbape ZAVRŠIO U BOLNICI! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Pari sen Žermena u utorak igraju revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Madriđana, a učešće trenutno najboljeg igrača je svedeno na teoriju

Pari sen Žermen je u prvoj utakmici na Parku prinčeva savladao Real sa 1:0, upravo golom budućeg fudbalera Madriđana Kilijana Mbapea.

Trenutno najbolji igrač Svetaca je odigrao perfektno u prethodnom susretu sa Kraljevićima, ali je njegovo učešće u revanšu pod ogromnim znakom pitanja.

Naime, kako prenose najugledniji francuski sportski mediji, najverovatnije neće ni biti u mogućnosti da zaigra u revanšu zbog povrede, jer je na poslednjem treningu Parižana dobio jak udarac.

Gotovo svi francusku mediji navode i da je reprezentativac Galskih petlova završio i u bolnici, kako bi se odmah podvrgnuo pregledima stopala, a osoblje američke bolnice u kojoj se nalazi napadač PSŽ-a navodno nije previše optimistično da će Mbape biti na raspolaganju treneru Mauriciju Poketinu u sredu (21) na Santjago Bernabeu.

 

 

Inače, Parižani su u prvoj utakmici pred svojim navijačima razbili Real igrački, ali ne rezultatski, pošto je Kilijan Mbape tek u četvrtom minutu sudijske nadoknade doneo pobedu vicešampionu Francuske od 1:0.

Nema sumnje da bi njegov izostanak u revanšu bio ogroman udarac za Svece, kojima je i dalje nedosanjani san osvajanje Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija