• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2022

18:49

Kiks Čuke u Surdulici! Remi u Kruševcu, ofsajd spasio Proleter...

Starsportphoto

Fudbal

Kiks Čuke u Surdulici! Remi u Kruševcu, ofsajd spasio Proleter...

Podeli vest

Fudbaleri kruševačkog Napretka remizirali su protiv novosadskog Proletera pošto su na svom terenu odigrali 1:1 u meču 26. kola Ling long Super lige Srbije, dok je u isto vreme Čukarički odigrao bez golova protiv Radnika u Surdulici

Na stadionu „Mladosti“ bilo je 1:1, tako što je zimski novajlija Alen Milunović iskoristio penal 11 minuta pre kraja i prvim golom u drugom mandatu omogćio domaćinu da izbegne poraz. Šut iskusnog ofanzivca bio je neuhvatljiv za Nemanju Petrića, koji je i skrivio penal tako što je kroše udarcem, u nameri da boksuje loptu, udario po licu Ognjena Mršića i servirao zicer Kruševljanima. Doduše, tek posle konsultacije sa VAR-om, sudija Marko Ivković je pokazao na belu tačku i tako je Milunović izrastao u jednog od junaka.

Druga konsultacija glavnog arbitra sa saradnicima iz VAR sobe uskratila Čarapane za sva tri boda. Uspeli su da preokrenu posle kombinacije Saše Marjanovića i Stevanovića, te autogola štopera novosadskog tima Nikole Marjanovića. Taman što je domaćin pomislio da je nadomak prolenog prvenca snimak je potvrdio da su dvojica njegovih igrača bila u ofsajdu u izgradnji akcije.

Proleter je niz od tri poraza prekinuo remijem, nagoveštenim pogotkom najboljeg strelca tima, Stefana Tomovića. Mladi napadač je postigao već osmi gol ove sezone.

U isto vreme u Surdulici Radnik i Čukarički su odigrali bez golova - 0:0. Prvu priliku na meču imao je Ndijae koji je pogodio prečku. Oprobao se i Stefan Kovač, a na suprotnoj strani domaći su tražili penal u duelu Dimitrova i Šapića. U nastavku meč gosti iz Beograda su u 70. minutu ostali bez igrača manje, što se ispostavilo kao nepremostiva prepreka da se iz Surdulice vrate sa tri boda, ali su prednost u odnosu na četvrtoplasiranu Vojvodinu povećali na plus 12

SUPERLIGA SRBIJE – 26. KOLO

Nedelja

Spartak - Partizan 0:1 (0:0)

Natho 85 pen

Crvena zvezda - Novi Pazar 5:0 (4:0)

Ohi 8, Katai 15, 21, 56, Ivanić 16

Vojvodina - TSC 0:1 (0:0)

Škuletić 76

Ponedeljak

Radnički Kragujevac - Metalac 1:0 (0:0)

Jovanović 61

Radnik – Čukarički 0:0

Napredak – Proleter Novi Sad 1:1 (0:1)

Melunović 79 pen – Tomović 42

18.00: Radnički Niš – Kolubara

Utorak

16.00: Mladost Lučani – Voždovac

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija