• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

22:52

MILINKOVIĆ-SAVIĆ JE IBRAHIMOVIĆ MEĐU VEZNJACIMA! Evropski velikani ODLEPILI za Srbinom, a HVALOSPEVI stižu sa svih strana!

Tanjug/AP

Fudbal

MILINKOVIĆ-SAVIĆ JE IBRAHIMOVIĆ MEĐU VEZNJACIMA! Evropski velikani ODLEPILI za Srbinom, a HVALOSPEVI stižu sa svih strana!

Podeli vest

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić igra sjajno i ove sezone u Seriji A

Godinama već srpski vezista Sergej Milinković-Savić dominira u Seriji A, a ništa se nije promenilo ni ove sezone. Reprezentativac naše zemlje ubedljivo je najbolji igrač Lacija, a predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito odbijao je sve dosadašnje ponude. 

Hvalospevi na račun Milinkovića-Savića stižu sa svih strana, a poslednji u nizu koji je otkrio svoje oduševljenje zbog forme srpskog veziste je Lukas Leiva. 

- Da budem iskren, prvi put kada sam došao ovde nisam ga znao. On ima sve što bi trebalo da ima vrhunski igrač. Fizički je veoma jak, u skoku je nenadmašan, ali je takođe fantastičan sa loptom u nogama. Može da asistira i postiže golove - rekao je Lukas Leiva. 

Nije tu bio kraj njegovog monologa o popularnom "SMS-u", Brazilac ga je potom uporedio sa Zlatnom Ibrahimovićem. 

Foto: Tanjug/AP

- Ima jak šut i fudbaler je koji napreduje svakom godinom. Ima sve kvalitete da igra na vrhunskom nivou. Sigurno, jedan je od najboljih igrača sa kojima sam igrao. Sergej je Zlatan Ibrahimović veznih fudbalera - slikovito je objasnio bivši as Liverpula. 

Podsećamo, poslednjih dana se šuška da bi Sergej Milinković-Savić mogao u Juventus, Pari Sen Žermen ili Mančester junajted. On je ove sezone u Seriji A postigao osam golova i podelio devet asistencija, a u dresu Srbije napokon pruža partije kakve od njega navijači očekuju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija