• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2022

22:38

MONFIS IGRAO I ZA NOVAKA, PA PORUČIO! Nije lako pobediti Medvedeva, a sećam se jednom protiv Đokovića...

Tanjug

Fudbal

MONFIS IGRAO I ZA NOVAKA, PA PORUČIO! Nije lako pobediti Medvedeva, a sećam se jednom protiv Đokovića...

Podeli vest

Francuski teniser Gael Monfis plasirao se u osminu finala turnira u Indijan Velsu, nakon što je pobedio prvog tenisera sveta Danila Medvedeva sa 2:1 po setovima 4:6, 6:3, 6:1

Monfis, 28. igrač na ATP listi, pobedio je favorizovanog Medvedeva nakon dva sata i sedam minuta igre.

Francuz će u osmini finala igrati protiv Španca Karlosa Alkarasa, koji je danas ubedljivo savladao sunarodnika Roberta Bautista u dva seta 6:2, 6:0.

Menfis je po drugi put u tri okršaja slavio protiv Rusa, od kog je bio bolji jednom i 2019. godine, ali kada on nije bio na prvom mestu.

 

 

- Sjajan tenis, znam da je njega jako teško pobediti, on uvek ima nešto posebno, jer je svetski broj jedan. Sećam se kako je bilo ranije jednom protiv Novaka, meč lopta... Znao sam da moram da uradim još nešto pre nego što meč privedem kraju- kaže Gael.

Ovo mu je bio prvi turnir posle Australijan opena. Na momente je delovalo da ima fizičkih problema, ali je sve izdržao.

Foto: Tanjug

 

- I dalje se krećem dobro, pokušavam da dam sto odsto u svakoj prilici. Mislim da sam jako dobro udarao danas, pun sam samopouzdanja, trudiću se da ovako nastavim.

Njegov protivnik u osmini je sjajni 18-godišnji Španac Karlos Alkaras, koji je protiv sunarodnika Bautiste Aguta izgubio samo dva gema.

- Biće to težak okršaj. On izuzetno jako udara loptu, u izuzetno je dobroj formi. Moraću da igram svoju igru, mada znam koliko će biti naporno- zaključio je francuski teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija