• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

09:57

ĐORĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Hoćemo posle utakmice da budemo čisti pred sobom!

Starsportphoto

Fudbal

ĐORĐEVIĆ PRED PARTIZAN: Hoćemo posle utakmice da budemo čisti pred sobom!

Podeli vest

Dušan Đorđević, čovek koji je Crvenoj Zvezdi "ukrao" čak četiri boda kojima je ozbiljno doveo u pitanje odbranu titule crveno-belima, sa Radnikom u Surdulici dočekuje Partizan

Čovek koji je i sa Čukaričkim pravio čuda, čak pobedio i Hamarbi u Evropi Dušan Đorđević sada je na klupi Radnika iz Surdulice koji dočekuje Partizan (Arena premium 1, 17.00) preporodio je tim.

Sa Đorđevićem na klupi Radnik je uspeo da "otkine Zvezdi četiri boda, i napravio problem ekipi iz Ljutice Bogdana u cilju odbrane titule.

Foto: Starsportphoto

 

U svih šest utakmica prolećnog dela mreža iza gola golmana Ranđelovića ostala je netaknuta, što daje dodatni motiv plavima.

Sve na proleće izgleda bolje, organizovanije i ozbiljnije, ali ne volim da pričam o tim serijama. Ispada kao da malerišem bespotrebno. U prvom delu sezone je bilo katastrofalno i baš se sećam te utakmice sa Partizanom tamo, ne znam ni kako smo se skrpili da izađemo na teren i bilo je 2:0 za njih. To je bio čak i odličan rezultat s obzirom na to kakve smo probleme imali. Posle je bilo sve bolje i sada nema samo Jokića zbog kartona i Hodžića zbog lakše povrede. Praktično svi su na raspolaganju- izjavio je za portal Nova trener Radnika.

Strateg Surduličana rekao je javno ono što svi znaju, da je uvek mnogo priča kada se uzmu bodovi protiv Zvezde ili Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Iako se priča da je Partizan u krizi zbog ispadanja u Evropi i gubljenja prvog mesta u Superligi, on kaže da crno-beli imaju itekako kvalitetan tim.

-  Šest mečeva bez poraza i primljenog gola utiču na samopouzdanje, to govori da nešto dobro radimo, ali sledi Partizan, i oni i Zvezda su ispali iz Evrope, pa se u potpunosti okreću prvenstvu. Nažalost, kod nas je tako da se svaki kiks gleda kao "gotovo, izgubljena je titula.

Foto: Starsportphoto

 

- Ja to ne volim jer imamo još tri kola do kraja i sledi plej-of. Ali u Srbiji je tako, čim se kiksne, to je kraj. Partizan je izgubio derbi i ispao iz Evrope, pa izgleda kao da je zapao u krizu, ali ja ne bih tako rekao. Veliki klub je veliki baš zato jer se izdigne, a oni će probati da se najbrže izvuku iz tog perioda koji ne prija. Ja samo mogu sportski da se nadam da se to neće desiti protiv nas. Znam da će biti žestoko i da će navaliti svim snagama, to je sigurno. Na nama je da pružimo maksimum, da izgledamo najbolje, da damo sve od sebe, da budemo čisti pred sobom - zakljuo je Dušan Đorđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija