• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

10:25

RASULO NA PARKU PRINČEVA! Opet isplivao prljav iz svlačionice Parižana!

Reuters

Fudbal

RASULO NA PARKU PRINČEVA! Opet isplivao prljav iz svlačionice Parižana!

Podeli vest

Još prljavog veša stiže iz Francuske, a tiče se situacije u redovima Pari Sen Žermena

Nema kraja mukama "svetaca". Još jedan vikend, i još jedan poraz šampiona u franskoj Ligi 1. Ovoga puta Monako je lako izašao na kraj sa Pari Sen Žermenom (3:0) u 29.kolu prvenstva.

U Parizu je sve krenulo nizbrdo kada je zablistao Karim Benzema i izbacio ih iz Lige šampiona, iako su se oni tamo videli i pre samog revanša.

Foto: Reuters

 

Kako javljaju francuski mediji, u timu Maurisija Poketina postoje klanovi, a kako stvari stoje, jedna grupa igrača se žali na tretman koji pojedinci imaju!

"RMC Sport" je objavio vesti direktno iz svlačionice Parižana koje će sigurno uzdrmati francusku javnost.

Francuski list piše da postoje više frakcija unutar tima, ali  i da su na snazi dva glavna "klana". Prvi  čine igrači koji govore španskim jezikom, a drugi čine francuski fudbaleri. Iako se ne pominju pojedinačna imena, reklo bi se da se po tom osnovu na jednoj strani nalaze Nejmar, Mesi, Kejlor Navas, Anhel di Marija i Serhio Ramos, a na drugoj mladi Francuzi Kilijan Mbape, Presnel Kimpembe, Abdul Dijalo... Velika borba za prevlast u svlačionici.

Foto: reuters

 

"RMC Sport" piše i da ekipi nedostaje karaktera i da su u vrh kluba čak pristizale i pritužbe klanova o prevelikoj popustljivosti prema pojedinim igračima. Navodno se međusobno optužuju i za nedostatak privrženosti klubu.

I pored svega toga, PSŽ ima 12 bodova viška u odnosu na Olimpik Marsej na tabeli francuskog šampionata, ali već odavno njima "to to" da budu "samo" prvaci države. Čak su i u kupu ispali od Nice. Teški dani su pred Poketinom, Leonardom i šeikom El Kalaifijem da ublaže ega svojih megazvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija