• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

23.03.2022

17:07

FERNANDO SANTOŠ OTVORENO O PORAZU OD SRBIJE! Još ne mogu da prežalim što smo završili u baražu

Fudbal

FERNANDO SANTOŠ OTVORENO O PORAZU OD SRBIJE! Još ne mogu da prežalim što smo završili u baražu

Podeli vest

Selektor Portugala Fernando Santoš izjavio je da još uvek ne može da prežali poraz od Srbije u poslednjoj utakmici kvalifikacija za SP u Kataru, kojoi je njegovu selekciju poslao u baraž.

Selektor Portugalije Fernando Santos ne može da preboli to što ga je Srbija pobedom na Lužu poslala u baraž za Svetsko prvenstvo u Kataru, pa njegova reprezentacija mora da ostvari dve pobede u pet dana kako bi se domogla Mundijala.

- Ovde smo zbog naše odgovornisti, koju smo preuzeli odmah posle meča Srbijom. Ali to je prošlost, želimo na svetsko prvenstvo i moramo da pobedimo. Sve ostalo mora da ostane po strani - rekao je Santos

Portugalci sutra igraju protiv Turske u Portu, a ukoliko slave 29. marta će na istom mestu dočekati pobednika utakmice između Italije i Severne Makedonije. 

Srbija je u Lisabonu slavila posle preokreta i to golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu, ali Santoš smatra da su pre svega presudili propusti njegovog tima.

- Srbija je imala svoje zasluge, ali to su pre svega bili naši nedostaci. Da smo igrali dobro, ispunili bismo cilj. Volim da se držim svoje ekipe, pobedili smo u dva finala u kojima smo bili do sada - rekao je Santos, koji je sa Portugalcima osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine i Ligu nacija 2019. godine.

Foto: Starsportphoto

 

Portugalska javnost je navikla na sjajne rezultate, pa se on u slučaju eliminacije suočava i sa eventualnim otkazom.

- To nije problem za mene. Fokusiran sam na sutrašnji meč. Pritisak je pozitivan faktor, ovi igrači imaju mnogo iskustva - rekao je Santoš.

Da bi se došlo do već viđenog finala baraža sa Italijom prvo moraju da se savladaju Turci (četvrtak, 20.45).

- Jake i slabe strane delove turskog tima prepustiću svojim igračima. Turska ima dosta individualnog kvaliteta, odlični su u polju, dosta kreativni. U pitanju je veoma snažan takmičarski tim, koji igra srcem. Moramo da im pariramo u tom aspektu. Imaju veoma važne igrače, kao što je Čalhanmoglu, izuzetno brze napadače - zaključio je Santoš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija