• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

21:21

RONALDO, MI IDEMO NA SVETSKO PRVENSTVO! Makedonci veruju u ČUDO!

Tanjug/AP

Fudbal

RONALDO, MI IDEMO NA SVETSKO PRVENSTVO! Makedonci veruju u ČUDO!

Podeli vest

Fudbaleri Severne Makedonije u utorak uveče gostuju Portugalcima u okviru finala baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo

Režirali su Makedonci čudo u Palermu i izbacili Italiju u polufinalu baraža. Sada se izabranici Blagoja Milevskog nadaju novom iznenađenju i to protiv Portugalaca u Portu u utorak uveče. 

Fudbaleri Severne Makedonije i Portugala boriće se za mesto na Svetskom prvenstvu, ali u Katar može samo jedan tim. Jasno je svima da su Navigatori favoriti, ali se Makedonci neće predati u Portu. 

U pozitivan rezultat veruje svaki Makedonac, a u to je uveren i Ezgjan Alioski, koji za švajcarski "Blik" poručuje da na Dragao ide da pobedi.

- Nismo još ništa uradili. Izbacili smo giganta poput Italije, ali imamo još jedan korak ka Svetskom prvenstvu. Sanjamo o pobedi u utorak i daćemo sve od sebe da naš san i ostvarimo - rekao je Alioski. 

Foto: Tanjug/AP

Imao je as Al-Ahlija poruku za Kristijana Ronalda koji želi da nastupi na još jednom Mundijalu. Ipak, Alioski se nada da će ga na Dragau zaustaviti i tako napraviti ogromno iznenađenje. 

- Nama ime protivnika nije bitno, mi bismo bili autsajderi sa bilo kim da igramo. Ronaldo već 20 godina igra na vrhunskom nivou i mi ne želimo ništa da kvarimo u njegovoj karijeri. Ali idemo ka ostvarenju našeg sna! Verujem da možemo da pobedimo Portugal - jasan je bivši fudbaleri Lidsa. 

Osim u svoje snage, Makedonci se uzdaju u još jednu činjenicu. Meč će deliti njima talični engleski sudija Entoni Tejlor. Sreću im je doneo u novembru 2020. godine kada su u Tbilisiju savladali Gruziju sa 1:0 i plasirali se na Evropsko prvenstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija