• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

18:29

RAZLAZ! Jović saopštio Realu da odlazi!

Starsportphoto

Fudbal

RAZLAZ! Jović saopštio Realu da odlazi!

Podeli vest

Srpski napadač Luka Jović napustiće Real Madrid u letnjem prelaznom roku! Pukao je njegov tim u El Klasiku (4:0), a Španci su, kao o obično, opet udarili po srpskom napadaču

Prema specijalizovanom fudbalskom sajtu "Transfermarkt", Jovićeva trenutna vrednost je 18.000.000 evra, što je neuporedivo manje od  60.000.000 evra koliko su Madriđani platili Ajntrahtu za njega 2019. godine.

Foto: Tanjug/AP

 

Jović je saopštio čelnicima Reala da želi da ide, što su oni prihvatili i sledi rastanak, prenosi "Diario As". Podsetimo, srpski napadač ima ugovor do 2025. godine i Real ne može tek tako da ga pusti, već mora da ga proda.

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, španski mediji su pisali da je srpski fudbaler u januaru 2021. godine tražio odlazak što je Zidan i odobrio. Vratio se u Ajntraht, gde je dobro počeo, ali nije ostao na tom nivou kako je sezona odmicala.  Tada je na 18 mečeva Bundeslige dao četiri gola, više nego u dve i po godine u Realu koliko je član slavnog kluba iz španske prestonice. 

Foto: Starsportphoto

 

Jović je ne želi više da čeka šansu jer je jasno da Karlo Anćeloti ne računa na njega i da pored Benzeme, prednost ispred njega ima i Marijano Dijas. Srbin je igrao na 49 utakmica i postigao tri gola za skoro tri sezone.

U ovom momentu se ne zna gde bi bivši igrač Crvene zvezde mogao da nastavi karijeru...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija