• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

12:15

SRBIJA JE OVO ČEKALA 4 GODINE! Evo gde možete da gledate najbolje fudbalere Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

SRBIJA JE OVO ČEKALA 4 GODINE! Evo gde možete da gledate najbolje fudbalere Srbije!

Podeli vest

Najbolji fudbaleri Srbije igraju prijateljski meč od 18 časova (RTS 1) protiv Danske u Kopenhagenu

Direktan TV prenos utakmice obezbeđen je za celu Srbiju, pa će konačno svi navijali imati priliku da gledaju pulene selektora Dragana Stojkovića. 

Ubuduće ćemo sve utakmice fudbalske reprezentacije gledati na javnom servisu, što znači da će moći da ih prati cela Srbija, za razliku od prethodne četiri godine.

Direktan prenos meča Danska - Srbija je na RTS, a tekstualni prenos meča možete da pratite i na Informer.rs.

Foto: Starsportphoto

 


Fudbalska reprezentacija Srbije  pokušaće večeras  da zabeleži šestu uzastopnu pobedu i deveti meč zaredom bez poraza. Tako bi Piksi postavio rekorde u obe kategorije kad je reč o rezultatima reprezentacije Srbije od obnavljanja nezavisnosti 2006. godine.


Najduži niz pobeda u poslednjih 16 godina ostvarila je ekipa predvođena Radomirom Antićem, i to pet, a najviše uzastopnih mečeva bez poraza upisali su izabranici Slavoljuba Muslina - osam.

Piksi bi pobedom nastavio da juriša i na apsolutne rekorde našeg nacionalnog tima. Najduži niz pobeda u istoriji reprezentacije ostvarila je generacija s kraja sedamdesetih i početka osamdesetih, koju je s klupe predvodio Miljan Miljanić, kao i s početka šezdesetih, kad je na selektorskoj klupi sedela tročlana komisija u sastavu Ljubomir Lovrić, Prvoslav Mihajlović i Hugo Ruševljanin. Oba puta Jugoslavija je nizala po osam pobeda. Zanimljivo je da je ekipu koja je ostvarila najduži niz bez poraza, od čak 16 utakmica, kao kapiten na terenu predvodio upravo Dragan Stojković, dok je selektor bio Slobodan Santrač. Naš tim nije izgubio od 28. decembra 1996. do 28. januara 1998. godine!

Bonus  video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija