• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

12:38

IBRA JE BIO SLOMLJEN ZBOG MIHE! Nije imao snage da priča! Prokleta bolest mu je uzela brata!

Fudbal

IBRA JE BIO SLOMLJEN ZBOG MIHE! Nije imao snage da priča! Prokleta bolest mu je uzela brata!

Podeli vest

Trener Bolonje Siniša Mihajlović pre nekoliko dana opet je sve zabrinuo kada je otkrio da mora na lečenje, jer postoje naznake da mu se leukemija vratila.

Siniši Mihajloviću je  opaka bolest prvi put dijagnostikovana pre dve i po godine. Prošao je tada uspešno kroz ciklus lečenja i transplantaciju koštane srži. Ipak, leukemija se sada vratila, pa ga čeka nova broba. 

Užasne vesti potresle su njegovu porodicu, prijatelje, igrače, a među onima koji su teško podneli ovu vest je bez sumnje Zlatan Ibrahimović.

Šveđaninu je leukemija odnela jednog člana porodice, brata Sapka. Ibrahimovićev stariji brat preminuo je 2014. godine od opake bolesti, nakon 14. meseci žestoke borbe za ozdravljenje. Ipak, bolest je pobedila, Sapko je umro pred Zlatanovim očima i taj događaj ostavio je nezalečivu ranu na njegovo srcu.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Siniša Mihajlović sa suprugom Arijanom

U svojoj knjizi "Adrenalin" Ibrahimović je prvi put otkrio kako se osećao kada je saznao da njegov dobar prijatelj Siniša Mihajlović boluje od bolesti koja mu je odnela brata. Zlatan je otkrio da je bio u totalnom šoku kada je čuo da Siniša ima leukemiju. 

- Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem. Nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo, jer obično to ja radim drugima - rekao je Ibrahimović pre nekoliko meseci, a nema sumnje da je i sada među prvima pružio podršku velikom prijatelju.  

Ponudio sam mu bilo kakvu pomoć, bio sam tu za njega.

Foto: printscreen

 

Ekipa Informera posetila je Sremsku Kamenicu gde Sinišina majka Viktorija živi sama. Kako nam je otkrila, Siniša je od juče ujutru u bolnici, a uz njega je supruga Arijana, kao i prvi put kada se borio sa opakom bolešću.

- Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada. Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama - kaže Viktorija, po kojoj je Mihina starija ćerka dobila ime.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija