• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

07:02

ĆAVI UZEO METLU U RUKE! Neviđena ČISTKA u Barselonn! OVI igrači LETE sa Nou Kampa!

Reuters

Fudbal

ĆAVI UZEO METLU U RUKE! Neviđena ČISTKA u Barselonn! OVI igrači LETE sa Nou Kampa!

Podeli vest

Trener Katalonaca napravio je spisak igrača na koje ne računa na leto

Trener Barselone Ćavi Ernandez već je isplanirao kako će klub sa Nou Kampa izgledati u narednim sezonama.

Katalonci pod vođstvom legendarnog veziste pruža sjajne partije, o čemu govori i pobeda u El Klasiku, nad Realom u Madridu sa 4:0.

Ćavi je već angažovao Obamejanga, Traorea i Toresa tokom zime što se pokazalo kao dobitak. Šef struke Barse želi promene u timu i ovog leta, pa je već sada jasno da će čak osmorica igrača napustiti Kamp Nou.

Na leto odlaze Luk de Jong, Martin Brajtvajt, Neto, Serđi Roberto, Klemen Lengle, Samuel Umtiti, Oskar Mingueza i Riki Puig.

Foto: AP/Photo

 

Uprava Katalonaca je već završila posao oko dovođenja Frankom Kesijem iz Milana i Andreasom Kristensenom iz Čelsija.

U Barseloni ne žele da se zadrže na tome, pa se uveliko spekuliše o mnogim imenima koji treba da stignu. Najveća želja je napadač Dortmunda Erlin Braunt Haland, potom kapiten poljske reprezentacije i najbolji strelac Bajerna Robert Levandovski, najbolji igrač Liverpula Egipćanin Mohamed Salah, dok se šuška i o povratku Lea Mesija, koji nije preterano zadovoljan u Pari sen Žermenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija