• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

17:20

UŠKETOV SIN OČEVIM STOPAMA! Sjajan lob njemu u čast! (VIDEO)

Starsportphoto©

Fudbal

UŠKETOV SIN OČEVIM STOPAMA! Sjajan lob njemu u čast! (VIDEO)

Podeli vest

Napadač Vanja Vučićević u dresu Teleoptika zatresao mrežu, a zatim gol posvetio preminulom ocu, legendarnom Ušketu

Iver ne pada daleko od klade, tako je i u slučaju fudbalske porodice Vučićević. Vanja nastavlja gde je njegov otac stao.

Navijače Partizana nedavno je  rastužila vest da je preminuo Nebojša Uške Vučićević, legendarni ofanzivac crno-belih. Njemu je pozlilo tokom partije malog fudbala u balonu na Zvezdari, a način da se oprosti od oca pronašao je sin Vanja, naslednik i na fudbalskom terenu.

Foto: printscreen

 

U dresu Teleoptika za koji trenutno igra Vanja vučićević - inače bivši igrač Čukaričkog i Crvene zvezde, postigao je spektakularan gol na gostovanju BASK-u.

Odmah se prekstio, a zatim pogledao u nebo što je jasan signal da je pogodak želeo da posveti preminulom ocu.Saigrači su brzo shvatili tu poruku, pa nisu odmah orkužili Vanju sa kojim su želeli da proslave gol za koji će se ispostaviti da je pobedonosni.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1PeKkOyPZmI

 

Napadač Teleoptika je u stilu Marka van Bastena u dresu reprezentacije Holandije majstorski lobovao  istrčalog golmana gotovo iz mrtvog ugla za prednost (2:1) u 79. minutu meča, a to je bio i poslednji gol na ovom susretu.

Tim iz Zemuna je upisao veoma važnu pobedu, a Vanja Vučićević bio je veoma emotivan nakon gola.

Vanja je pre Teleoptika nastupao između ostalih i za Crvenu zvezdu, Čukarički, Inđiju, ali i ruski Krila Sovjetov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija