• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

16:10

BATAK IMA PLAN ZA ZVEZDU! Samo mu POVREDA najboljeg predstavlja VELIKU glavobolju!

Fudbal

BATAK IMA PLAN ZA ZVEZDU! Samo mu POVREDA najboljeg predstavlja VELIKU glavobolju!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra u subotu Crvenu zvezdu, u utakmici 29. kola Superlige Srbije

Trener Nišlija Radoslav Batak naglasio je pred ovaj meč da je Crvena zvezda favorit u predstojećem delu, ali je dodao da njegova ekipa ima "plan" za taj duel i da veruje da može doći do pozitivnog rezultata.

- Oni su favoriti, ali mi imamo plan i verujemo da na našem stadionu možemo doći do pozitivnog rezultata - rekao je Batak.

Niški tim je trenutno na četvrtom mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 40 bodova, mestu koje vodi u Evropu. Ima dva boda više od TSC-a, tri od Voždovca, a četiri od Vojvodine.

Na drugoj strani, Zvezda sa 75 bodova deli prvo mesto sa Partizanom, ali ima bolji međusobni skor, pa će u plej-of ući kao prva ako ostane bodovno poravnata sa crno-belima.

- Zvezda se bori za titulu i ovde dolazi sa imperativom pobede. Ne treba puno trošiti reči o kvalitetima našeg protivnika. Samo ću reći da su njihove igre na međunarodnoj sceni sve pokazale i da nam u goste dolazi ozbiljan evropski tim - kaže trener Radničkog i dodaje:

- Oni imaju po dvojicu kvalitetnih igrača na svakoj poziciji i nas ne opterećuju ovi naslovi da će biti oslabljeni ako im ne bude branio Borjan. Kad god ga je menjao Popović, to je činio na visokom nivou - dodao je on.

Foto: Starsportphoto

 

Batak je naveo da se njegova ekipa dobro spremila tokom reprezentativne paute i da su gotovo svi igrači zalečili povrede.

- Jedini problem je povreda kapitena Pejovića koju je zaradio pre dve nedelje u Kragujevcu. Naš medicinski tim čini sve da ga osposobi za igru, ali videćemo kako će se razvijati situacija. Ostali su spremni.

Radnički i Zvezda su ove sezone dva puta odmeravali snage, u oba navrata na stadionu "Rajko Mitić". U Superligi je jesenas bilo 1:0 za domaćina, a u osmini finala Kupa Srbije, pre mesec i po dana, nije bilo golova, pa je Zvezda prošla dalje posle penala.

Batak je istakao da ne želi da se osvrće na te dve utakmice jer, kako je naveo, igranje protiv Zvezde u Beogradu i u Nišu je potpuno drugačija priča.

- Drugačija je priprema, drugačija je i taktika. Naš osnovni cilj na ovoj utakmici treba da bude da im ne dozvolimo da nam prave veliki pritisak na našoj polovini, da ih što više udaljimo od gola i ukoliko u tome uspemo, imaćemo čemu da se nadamo. Ovo je samo još jedan meč u nizu i krajnji ishod, ma kakav god bio, neće ništa promeniti u našem glavnom cilju u sezoni, a to je da budemo četvrti i nakon poslednjeg 37. kola - zaključio je trener Radničkog Radoslav Batak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija