• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

22:07

LOPTA SE PONOVO ZAKOTRLJALA U SUPERLIGI SRBIJE! Nastavilo se takmičenje u elitnom rangu posle pauze!

Starsportphoto

Fudbal

LOPTA SE PONOVO ZAKOTRLJALA U SUPERLIGI SRBIJE! Nastavilo se takmičenje u elitnom rangu posle pauze!

Podeli vest

Utakmicama 29. kola, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj ligi Srbije, Partizan će dočekati TSC, a Crvena zvezda će igrati u Nišu protiv Radničkog

Prve utakmice 29. kola odigrane su danas! Novi Pazar je dočekao Napredak, sve je bilo rešeno posle 18 minuta kada je Stefan Dimić matirao Nikolu Vasiljevića i postavio konačan rezultat. Sa tri boda domaćin je ujedno napravio iskorak sa dna tabele i fenjer prepustio Metalcu koji će sutra dočekati Spartak.

Fudbaleri Kolubare i Mladosti odigrali su večeras u Lazarevcu nerešeno 2:2, u 29. kolu Super lige Srbije.Strelci za Kolubaru bili su Andrija Radovanović u 20. i Andreja Stojanović u 59. minutu. Golove za Mladost bili su Nemanja Mićević u 24. i Sava Petrov u 68. minutu. Kolubara je na devetom mestu na tabeli sa 34 osvojena boda. Mladost je na 11. poziciji sa 33 poena.U narednom kolu, Kolubara će gostovati Spartaku, dok će Mladost dočekati Radnički iz Niša.


Partizan i Zvezda imaju po 75 bodova na čelu tabele i nastavljaju borbu za prvo mesto pred plej-of. Obe ekipe imaju po 24 pobede, tri remija i jedan poraz. Crno-beli u subotu od 14 časova dočekuju TSC, koji zauzima peto mesto na tabeli.

Foto: Starsportphoto

 



Zvezda u subotu od 16.15 igra na Čairu protiv četvrtoplasiranog Radničkog, koji takodje želi dobar rezultat kako bi se zadržao u vrhu tabele.

Vojvodina u subotu od 14 časova igra u Kragujevcu protiv Radničkog i želi da prekine niz poraza posle kojih je pokvarila plasman. Vojvodina ima 12 poraza i 36 bodova na sedmom mestu na tabeli. Ekipa iz Kragujevca, koja se bori za opstanak, vezala je dva remija i ima 27 bodova na 14. mestu.

Foto: partizan.rs

 



U subotu od 18.30 Metalac dočekuje Spartak i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede. Metalac je pretposlednji sa 24 boda, a Spartak ima sedam bodova više na 12. mestu.

U nedelju se neće igrati utakmice, a poslednja dva meča 29. kola na programu su u ponedeljak, Voždovac će od 16.15 u Beogradu dočekati Radnik iz Surdulice, a trećeplasirani Čukarički će od 18.30 u Novom Sadu igrati protiv Proletera.

 

SUPERLIGA SRBIJE – 29. KOLO

Petak

Novi Pazar - Napredak 1:0 (1:0)
Dimić 18

18.30 Kolubara - Mladost Lučani 

Subota

14.00 Partizan - TSC Bačka Topola 

14.00 Radnički Kragujevac - Vojvodina

16.15 Radnički Niš - Crvena zvezda 

18.30 Metalac - Spartak Subotica

Nedelja

16.15 Voždovac - Radnik Surdulica

18.30 Proleter - Čukarički 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija