• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: infoermer.rs

02.04.2022

21:01

ASANO U ODLIČNOJ FORMI! Pobegao iz Partizana, sada briljira u Nemačkoj

Fudbal

ASANO U ODLIČNOJ FORMI! Pobegao iz Partizana, sada briljira u Nemačkoj

Podeli vest

Fudbaleri Bohuma savladali su na teškom gostovanju Hofenhajm rezultatom 2:1 u 28. kolu nemačke Bundeslige

Najzaslužniji za trijumf domaćina bio je bivši fudbaler Partizana, Japanac, Takuma Asano, koji je postigao oba pogotka za ovaj klub.

On se najpre u strelce upisao u 28. minutu, da bi domaćin izjednačio 26 minuta kasnije golom Rauma, a konačan trijumf ovaj plavokosi fudbaler obezbedio je svom timu u 59. minutu.

Utakmica je bila od velike važnosti za Hofenhajm, kojem je trijumf bio pod moranjem za ulazak u Ligu šampiona, dok su gosti sigurni na sredini tabele, bez većih takmičarskih ambicija, osim prestiža.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Od ostalih rezultata u subotu smo videli trijumf Bajera iz Leverkuzena kod kuće protiv Herte iz Berlina 2:1, zatim pobedu Bajerna na gostovanju Frajburgu 4:1 i najverovatniju osiguranu odbranu titule, pa onda remi Kostićevog Ajntrahta sa fenjerašem Grojterom 0:0, remi Arminije iz Bilefelda sa Štugartom 1:1 i veliki trijumf Lajpciga u derbiju kola nad Dortmundom 4:1.

 

 

U nedelju nas očekuju još dueli Augzburga i Volfzburga, kao i Borusije iz Mehengladbaha i Majnca. Prva utakmica na programu je od 15:30, dok će drugi duel početi dva sata kasnije.

Time se ujedno i završava 28. kolo nemačke Bundes lige u kojem je Bajern iz Minhena gotovo izvesno odbranio titulu prvaka države, jer je teško verovati da će klub takve veličine propustili 9 bodova razlike šest kola pre kraja.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija