• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2022

22:00

PSŽ NA PRODAJU? Šok informacija iz Francuske!

Reuters/Carl Recine

Fudbal

PSŽ NA PRODAJU? Šok informacija iz Francuske!

Podeli vest

Prebogati francuski fudbalski klub Pari Sen Žermen bi mogao uskoro da promeni vlasnika

Novinar španskog poratala "El Ćiringito" Edu Agire tvrdi da je upravo kluba na čelu sa Naserom el Helaifijem donela odluka da se povuče posle Svetskog prvenstva u Kataru. On je na čelu Par Sen Žermena već 11 godina.

Investicioni fond iz Katara na čijem čelu se nalazi el Kelaifi kupio je PSŽ 2011. godine. "Sveci" od tada doveli mnogo velikih igrača, sedam puta su osvojili domaći šamionata, a tome su pridodali i šest titula Kupa Francuske, međutim pehar Lige šampiona još uvek je nedostižan.

Samo su jednom igrali finale najelitnijeg klupskog takmičenja. To se desilo u sezoni 2019/2020, kada su poraženi od Bajerna iz Minhena sa 1:0.

Ove sezone PSŽ je u elitnom takmičenju ispao od Real Madrida u osmini finala nakon što su prvi meč dobili rezultatom 1:0, ali drugi su izgubili sa 3:1, kada im je Karim Benzema dao tri gola.

Iako informacija (još uvek) nije potvrđena od strane relevantnijih izvora, Agire je  već izazvao haos na društvenim mrežama, a da bi moglo biti istinito pokazuje izjava El Helafija koji je rekao da ima zainterseovanih potencijalnih kupaca PSŽ-a.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija