• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2022

23:33

ŠOK ZA GVARDIOLU PRED MEČ SEZONE! Brazilac saopštio da ODLAZI iz Mančestera!

Reuters

Fudbal

ŠOK ZA GVARDIOLU PRED MEČ SEZONE! Brazilac saopštio da ODLAZI iz Mančestera!

Podeli vest

Brazilski fudbaler Fernandinjo objavio je na konferenciji pre revanš utakmice protiv Atletiko Madrida da napušta Mančester Siti po završetku sezone

Jedna era u plavom delu Mančestera je završena. Vezista Mančester Sitija Fernandinjo na konferenciji za novinare pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona sa Atletiko Madridom šokirao je kompletnu ostrvsku javnost, ali i svetsku , pa i samog Pepa Gvardiolu objavivši da je doneo definitivnu odluku da ode iz kluba na kraju sezone.

Foto: Reuters

 

On je bio svedok prave osvajačke ere "Građana", odigrao je 373 utakmice u svim takmičenjima za klub, postigao 25 golova i od sezone 2013/2014. do danas osvojio čak 11 važnih trofeja: četiri šampionske titule, jedan FA kup, šest Liga kupova, a igrao je i finale Lige šampiona prošle godine. Siti ga je u svoje redove doveo u julu 2013. godine iz Šahtjora za 40.000.000 evra.

-Vratiću se u Brazil sasvim sigurno. Odluku sam doneo sa svojom porodicom, to je najvažnije za mene - kaže Brazilac.

Fernandinjo je na konferenciju došao pre Gvardiole koji je bio zatečen onime što je čuo od prisutnih  novinara. Čak je zatražio i da mu se ponovi pitanje, jer je bio zbunjen.

- Oh, nisam znao. Sad ste mi javili vest, nisam to čuo - rekao je Gvardiola.

Foto: reuters

 

Brazilac je izgubio mesto u timu, više nije među standardnim prvotimcima i to želi da promeni, najverovatnije kako bi došao u situaciju da konkuriše za Mundijal u Kataru.

- Videćemo šta će se desiti. Ne znam šta će biti, on nam je tako važan. Pitaću ga lično da li odlazi?. Pričaćemo na kraju sezone, možda je ta odluka vezana za njegovu poruodicu. Voleo bih da ostane. Razgovaraćemo - dodao je Gvardiola.

Utakmica između Atletiko Madrida i Mančester Sitija igra se sutra od 21 čas na Vandi Metrpolitano. Građani su dominirali u prvoj utakmici, ali su slavili minimalnim rezultatom (1:0), pa je još uvek sve otvoreno kada je u pitanju prolazak u polufinale Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija