• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

17:20

KRSTAJIĆ RAZOČARAN! Umoran sam više od toga! Imam utisak da sam NA PROBI!

Fudbal

KRSTAJIĆ RAZOČARAN! Umoran sam više od toga! Imam utisak da sam NA PROBI!

Podeli vest

Iako ima dobre rezultate, srpski trener Mladen Krstajić, još uvek ne zna da li će i narednu sezonu nastaviti u Makabiju

Vidno je razočaran Krstajić zbog činjenice da i dalje ne zna da li će i naredne sezone sedeti na klupi izraelskog velikana.

Niz od sedam pobeda njegovog kluba pred plej-ofa obradovao je navijače, pa čak ni tri vezana remija u doigravanju nisu mnogo promenila raspoloženje!

 

 

 

-  Ne mogu da kažem da ne utiče na nas, na mene i na moj staf! Mi smo došli sa jednom idejom i sa dogovorom sa ljudima iz kluba da radimo na pola godine, da vratimo Makabi na onaj pravac koji to svi očekuju, koji zaslužuje, i mislim da smo sa našim odnosom - pričam za mene i za staf - sa našim radom, sa našim ponašanjem van terena, da smo pokazali da imamo i snagu i znanje, a i volju, da radimo u ovako velikom klubu. I sigurno da se ne osećam ugodno u ovom momentu zato što, moram biti iskren kao i uvek što sam bio, ispada da osećam da smo i dalje na probi- kaže Krstajić za Telegraf i dodao:

 

 

 

- Jednostavno, fokus je da damo maksimum, da zadržimo ovo što su nas navijači zavoleli, što smatraju da zaslužujemo da smo ovde i da imamo kvalitet za Makabi. Nećemo se sigurno opustiti nijednog momenta ni sada, kao što nismo od prvog dana kada smo došli. I tada sam vam rekao, i sad vam kažem, ovo nije samo naša misija, ovo je prezentacija naše zemlje, jer znam koliko Izrael poštuje Srbiju, i Srbija Izrael, naše ljude, pa da i mi sutra preporučimo kući nekog trenera ili igrača odavde. A i ako se ne nastavi saradnja sa Makabijem želimo da čistog obraza odemo odavde.

 

 

 

Krstajić očigledno ima osećaj je da ćete da ode...

- Ne znam, pitate me o tome, a ja van pričam onako kako je sada. To svakako ne menja moju motivaciju, ni mene ni mog stafa. Ovo kažem jer imam potrebu da skinem težinu, ne odgovornosti, već tog nekog pritsika da li ću ostati ili neću ostati. Koga god vidim u gradu, bio to navijač ili bilo ko, kažu mi "moraš ostati, moraš ostati". Umoran sam više od toga. Svi te tapšu "bravo, super, bravo" .  Morate to da razumete, ja sam običan čovek. Samo možda više na televiziji od drugih- ironično se nasmejao trener Makabija

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija