• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

09:03

HRVAT LJUT KAO RIS, OPLEO PO SUDIJI: Kako to nije bio crveni karton?

Tanjug/AP

Fudbal

HRVAT LJUT KAO RIS, OPLEO PO SUDIJI: Kako to nije bio crveni karton?

Podeli vest

Real Madrid savladao je Sevilju 3:2 i to nakon što je gubio 0:2 posle prvih 45 minuta


Nakon meča, Ivan Rakitić je bio besan na odluku sudije da vezisti Real Madrida Eduardu Kamavingi ne pokaže crveni karton u prvom poluvremenu utakmice!

Andalužani su do kraja prvog poluvremena imali prednost od dva gola, prednost im je doneo upravo hrvatski internacionalac. U drugom poluvremenu usledio je potop. Real je postigao tri gola, a čovek odluke u sudijskoj nadokandi bion je Karim Benzema. 

Hrvat je ljut bio na arbitre, jer nisu vezisti Real Madrida Eduardu Kamavingi pokazali crveni karton u prvom poluvremenu.

- Ljuti smo jer smo odigrali odlično prvo poluvreme, ali ne smete Realu da ostavite ni milimetar prostora, jer će vam se dogoditi ovo što se dogodilo nama. Pojačali su ritam, a mi smo hteli da ih dokrajčimo. Ako u tome ne uspete, u opasnosti ste - rekao je Rakitić posle meča.

Foto: Tanjug/AP

 

Pomenuo je trenutak iz 39. minuta kada su on i njegovi saigrači tražili drugi žuti karton za Kamavingu, a Rakitić je prokomentarisao i kada je Realovom Vinisijusu poništen gol zbog igranja rukom nakon gledanja VAR snimka.

- Kamavinga je trebalo da bude isključen. Ne mogu da razumem zašto se to nije dogodilo. Nije uopšte išao na loptu i ne znam kako taj start može drugačije da se protumači. Vinisijusova ruka je bila očita - poručio je Rakitić

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija