• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.04.2022

07:21

ZAKUVAĆEMO PRVENSTVO, TRKA ZA TITULU NIJE GOTOVA! Protivnici Zvezde i Partizana spremni večitima da zagorčaju život!

Starsportphoto

Fudbal

ZAKUVAĆEMO PRVENSTVO, TRKA ZA TITULU NIJE GOTOVA! Protivnici Zvezde i Partizana spremni večitima da zagorčaju život!

Podeli vest

Naravno da možemo da uzmemo bodove i večitim rivalima, nismo mu statisti u ovoj ligi, kaže Ivica Tončev iz Niškog Radničkog * Hoćemo da osvojimo što više bodova, protiv svakog tima, ističe golman TSC Nenad Filipović

Nikome se nećemo skloniti i svima ćemo probati da uzmemo bodove, pa i Zvezdi i Partizanu, poručuju protivnici beogradskih večitih rivala! Šest kola pre kraja prvenstva, crveno-beli beže dva boda drugoplasiranim crno-belima, a očekuju ih susreti sa najboljim ekipama Superlige.

Mnogi smatraju da je trka za titulu već rešena i da iznenađenja neće biti, ali ostali timovi u ligi nemaju nameru da se predaju u duelima sa Zvezdom i Partizanom. Golman TSC Nenad Filipović, kao i prvi čovek niškog Radničkog Ivica Tončev, poručuju da će njihove ekipe učiniti sve da ostanu neporažene u duelima sa našim najvećim klubovima.

Žele u Evropu

Filipović ističe da je klubu iz Bačke Topole stalo da na četvrtoj poziciji okonča prvenstvo i da se samo time vodi.

- Glavni cilj nam je da budemo četvrti kako bismo izašli u Evropu. Na to smo usredsređeni i ne zanima nas ko su nam protivnici i sa kim bi trebalo da igramo. Hoćemo da osvojimo što više bodova, bilo protiv Zvezde, Partizana, Čukaričkog ili nekog četvrtog - kaže iskusni golman.

Ekipu sa "Marakane" i Partizan smatra najjačim u ligi i ističe da bi sa njima i remi bio uspeh.

KO S KIM DO KRAJA
CRVENA ZVEZDA


32. kolo: TSC - Crvena zvezda
33. kolo: Crvena zvezda - Čukarički
34. kolo: Vojvodina - Crvena zvezda
35. kolo: Crvena zvezda - Radnički (N)
36. kolo: Napredak - Crvena zvezda
37. kolo: Crvena zvezda - Voždovac


- Uvek izlazimo na teren sa predubeđenjem da možemo da pobedimo. Naravno, Zvezda i Partizan su naši najveći klubovi, imaju najjače ekipe i zbog toga je i bod protiv njih uspeh. Neće biti lako, ali protiv svih rivala ćemo odigrati najbolje što možemo - naglašava Filipović.

Prvog čoveka Radničkog iz Niša Tončeva nervira što svi favorizuju Crvenu zvezdu i Partizan. Prema njegovim rečima, i ostali timovi se bore za bodove i niko nema nameru da se sklanja večitima s puta.

- Naravno da možemo da uzmemo bodove i protiv Crvene zvezde i Partizana, pa ne postojimo mi u ovoj ligi da bismo njima statirali. Bavimo se fudbalom, cilj nam je da pobedimo u svakom meču, ne ulazimo u utakmicu sa predubeđenjem da smo je već izgubili. Ne igraju fudbal pare, tako da i mi mali miševi sa godišnjim budžetom od milion evra imamo čemu da se nadamo - kaže Tončev za naš list.

Foto: Starsportphoto

Superligaši prete večitima

KO S KIM DO KRAJA
​PARTIZAN


32. kolo: Partizan - Čukarički
33. kolo: Partizan - TSC
34. kolo: Napredak - Partizan
35. kolo: Partizan - Vojvodina
36. kolo: Voždovac - Partizan
37. kolo: Partizan - Radnički (N)

Može i Čuka do titule

Predsedniku niškog kluba takođe se ne sviđa činjenica što se samo Crvena zvezda i Partizan pominju kao favoriti za osvajanje titule, kad je matematički moguće da to bude i neko treći.

- Ne razumem zbog čega se priča da je šampionska trka gotova i da šampioni mogu da budu samo Crvena zvezda ili Partizan. Matematički, recimo, i Čukarički može osvojiti titulu, ali to se ne pominje. Nije ovo liga Zvezde i Partizana - zaključuje Tončev.

Lešnjak: Pokušaćemo da ih pobedimo

Izvešću najjači sastav protiv Crvene zvezde i Partizana i pokušaću da ih pobedim, poručuje trener Čukaričkog Milan Lešnjak.

- Bilo bi neumesno pretiti Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali svakako ćemo odigrati najbolje što možemo. Ono što mogu da obećam jeste da ću izvesti najjači tim koji imam u ovom trenutku. Nismo još osigurali treće mesto, koje nam je važno da bismo igrali u Evropi i svaki bod nam znači. Pokušaćemo da dobijemo i Zvezdu i Partizan. Evo, tim koji vodim je pre nekoliko dana igrao nerešeno sa Partizanom, ali za to moraju da se poklope sve kockice i da, uz dobru igru, imamo i dozu sreće - objasnio je Lešnjak za naš list.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija