• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

22:50

ZA PRELOM NOGE ŠEST MEČEVA KAZNE! Zvezda UDARENA po džepu, a na hlađenje ide i LALATOVIĆ!

Starsportphoto

Fudbal

ZA PRELOM NOGE ŠEST MEČEVA KAZNE! Zvezda UDARENA po džepu, a na hlađenje ide i LALATOVIĆ!

Podeli vest

Fudbaler Radničkog iz Kragujevca Nedeljko Piščević dobio je šest utakmica suspenzije

Nažalost, plej-aut Superlige, a možda i čitava sezona pamtiće se po užasnoj povredi Vuka Mitoševića. Vezista Radnika iz Surdulice doživeo je prelom noge na meču protiv Radničkog iz Kragujevca, a fudbaler gostiju koji je neoprezno startovao dobio je crveni karton. 

Znalo se da će Piščević na hlađenje, najmanje dve utakmice, ipak, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila ga je danas sa šest utakmica suspenzije. To znači da je za fudbalera Radničkog sezona završena.

Foto: Starsportphoto©

Na istom meču isključeni su i treneri oba tima Nenad Lalatović i Dušan Đođević. Strateg Radničkog je dobio kaznu od četiri utakmice, ali uslovno na 12 meseci, plus novčanu globu od 40.000 dinara. S druge strane, Đorđević je dobio samo 20.000 dinara kazne, jer on nema istoriju incidentnog ponašanja na srpskim terenima.

Bilo je kazni i zbog priotehnike, a Crvena zvezda će morati da plati i 50.000 dinara zbog dobijenih pet žutih kartona. Fudbaler Kolubare Vasilije Bakić će morati na “hlađenje” četiri kola, jer je na meču protiv Metalca udario nogom u donji deo stomaka igrača protivničkog tima i to bez lopte.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija