• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2022

09:49

MBAPE ŽELEO DA OJADI REAL - IZ MADRIDA STIGAO STRAVIČAN ODGOVOR! Francuz ostaje u Pari Sen Žermenu!?

Tanjug

Fudbal

MBAPE ŽELEO DA OJADI REAL - IZ MADRIDA STIGAO STRAVIČAN ODGOVOR! Francuz ostaje u Pari Sen Žermenu!?

Podeli vest

Šanse Pari Sen Žermena da zadrži Kilijana Mbapea značajno skočile nakon što je Real odbio ponudu mladog Francuza

Već mesecima kuva se priča o selidbi Kiliana Mbapea iz Pari Sen Žermena u tabor Real Madrida. Očekivali su mnogi da bi Francuz mogao da napusti Svece još prošle godine u poslednjim danima prelaznog roka, ali do posla ipak nije došlo budući da je klub sa Parka Prinčeva odbio ponudu Blankosa tešku 200.000.000 evra! 

Rešili su u Madridu da sačekaju godinu dana i istek ugovora Mbapea i Pari Sen Žermena, a onda da napadnu Francuza i privole ga da dođe na Santijago Bernabeu. Delovalo je da je posao gotov, ali se potom sve žestoko zakomplikovalo. 

Žele u Parizu da zadrže Mbapea, a poslednje vesti koje stižu iz Španije šanse Pari Sen Žermena su se znatno povećale nakon što je Real Madrid odbio da Francuzu isplati 100.000.000 evra samo za potpis. 

Foto: Tanjug

Kraljevski klub nudio je mladom napadaču između 60.000.000 i 80.000.000 na ime bonusa za dolazak slobodnog igrača. Pored toga, godišnja plata bi neto iznosila 25.000.000 evra. Sa druge strane, Pari Sen Žermen je spreman da Mbapeu ponudi i 175.000.000 evra samo da ostane u klubu. 

Francuski "Lekip" dodaje da je Kilijanova majka - Fejza Lamari, otputovala u Dohu kako bi se sastala sa vlasnicima Pari Sen Žermena i razmotrila budućnost svog sina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija