• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

11:06

SRBIN SVAĐA VELIKANE! Lacio dobio dve ponude, ali Sergej želi smo u ovaj klub!

Starsportphoto

Fudbal

SRBIN SVAĐA VELIKANE! Lacio dobio dve ponude, ali Sergej želi smo u ovaj klub!

Podeli vest

Sergej Milinković Savić na korak je od odlaska iz Lacija. Koliko god Klaudio Lotito odugovlačio to može samo da mu se obije o glavu i uzme manje novca za srpskog reprezentativca

Sergej Milinković Savić je na izlaznim vratima Lacija.Italijanski mediji pišu da su za  Sergeja stigle su dve ponude.

Obe su istovetne, 65 miliona evra, ali svi očekuju da će Klaudio Lotito odbiti i jednu i drugu ponudu, kako bi naterao zainteresovane strane da još malo više "odreše kesu". Zna se koji su klubovi u pitanju - PSŽ i Mančester junajted.

- Kežman je već održao sastanak sa predsednikom Lotitom i sportskim direktorom Iglijem Tareom - navode mediji u Italiji.

Foto: Tanjug/AP

 

Mančester Junajted će promeniti trenera, a novi čovek na klupi Erik ten Hag želi da upari i Pogbu i Sergeja. Što se tiče Junajteda, za njih je Srbin mnogo realnija opcija nego Deklan Rajs za koga Vest Hem  traži 120 miliona evra i koji je samim tim mnogo bliži Sitiju.

Foto: reuters

 

Ipak, uprkos ponudama Junajteda i šampiona Francuske, Sergej navodno želi smao u Juventus. 

Da bi se to i ostvarilo Juventus mora da se oslobodi nekih igrača, spekuliše se da će čak ponuditi u zamenu nekog od mladih talentovanih igrača, pored novca naravno. Ipak, "Stara dama" pokušava na sve načine da smanji cenu Srbinu. 

Juventus je sada blizu Lige šampiona, jasno je da će svim silama napasti titulu sledeće sezone i da su promene na sredini najpotrebnije.

Foto: Starsportphoto©

 

Lacio je izgubio šansu da zadrži Sergeja s obzirom na to da nije uspeo da obezbedi četvrto mesto koje vodi u najelitnije Evropsko takmičenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija