• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

16:01

ZVANIČNA ODLUKA! FSS uveo DRASTIČNU promenu u Kupu Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

ZVANIČNA ODLUKA! FSS uveo DRASTIČNU promenu u Kupu Srbije!

Podeli vest

U polufinalu najmasovnijeg takmičenja snage će odmeriti Crvena zvezda - Novi Pazar, odnosno, Partizan - Vojvodina

Čelnici FSS odlučili su na današnjoj sednici Izvršnog odbora, održanoj u Staroj Pazovi, da u finišu borbi Kupa Srbije bude primenjen VAR!

Od nekoliko donetih odluka, sigurno da je ova najvažnija, jer korišćenje video tehnologije do sada nije bilo na utakmicama kupa.

Istovremeno, na pomenutoj sednici je usvojen Finansijski izveštaj i pripadajući Izveštaj nezavisnog revizora za 2021. godinu, kao i Nacrt pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača, koji ide na javnu raspravu naredne dve nedelje, a usklađen je sa novim Pravilnikom FIFA iz te oblasti. Usvojena je Informacija o novom Pravilniku UEFA o licenciranju i finansijskoj održivosti.

Podsetimo, polufinalni mečevi Kupa Srbije igraju se 11. maja, a domaćini su večiti rivali. Na programu je samo jedna utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija