• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

20:30

PARTIZAN PREMIRA KLUB KOJI POBEDI ZVEZDU!  Crno-beli nude ovu cifru za trijumf!

Starsportphoto

Fudbal

PARTIZAN PREMIRA KLUB KOJI POBEDI ZVEZDU! Crno-beli nude ovu cifru za trijumf!

Podeli vest

Sve uzbudljiviji finiš Superlige Srbije.

Partizan će sa 150.000 evra premirati klub koji do kraja prvenstva pobedi Crvenu zvezdu saznaje "Kurir".

Premiranje drugih klubova na mečevima sa najvećim konkurentima nije zabranjeno, često su viđeni primeri i u "ligama petice"

Verovatno je bilo takvih slučajeva i u našem šampionatu. Još je u sećanju slučaj od pre pet godina, kada je Crvena zvezda kiksnula "na krovu" i porazom od Voždovca izgubila titulu Superlige.

Crvena zvezda je lider u šampionatu sa dva boda više od "večitog rivala". U preostalih pet kola imaju dva gostovanja, u Novom Sadu protiv Vojvodine i u Kruševcu sa Napretkom, dok na na stadiomu "Rajko Mitić" dočekuju Čukarički, niški Radnički i Voždovac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 1 godinu

Ovo je sramota sta radi klub iz Humske. Iskreno mislim da drzava treba da se ukljuci u ovo i kazni ove kriminalce

RRUSS

pre 1 godinu

Deco trčite kroz grad i vičite - ponovo radi bunker, ponovo radi bunker.......... Ali mi pojma nemamo o tome ko je to..... i čije je to ...... Neeeee, kod nas je sve trans-pare-ntno!!!

eho

pre 1 godinu

Kada budu premieali svojim parama neka rade šta hoće ali dok dobijaju novac Poreskih obveznikja iz Budžeta Republike to nije u redu.Gde je Tužilaštvo i Policija neka rade svoj posao?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija