• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.04.2022

10:07

GVARDIOLA NE BRINE! Videli smo da MOŽEMO U FINALE! Idemo u Madrid PO POBEDU!

Tanjug

Fudbal

GVARDIOLA NE BRINE! Videli smo da MOŽEMO U FINALE! Idemo u Madrid PO POBEDU!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Real Madrid 4:3 na "Etihadu" u spektakularnom meču polufinala Lige šampiona

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da su obe ekipe odigrale "fantastičan meč", preneo je Skaj Sport.

- Oba tima su odigrala fantastično. Stvorili smo mnogo šansi, postigli golove, ali na žalost i primili smo dosta pogodaka- rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare.

Gvardiola je izjavio i je Real "neverovatan tim", ali da je Siti svoji greškama u prvom poluvremenu "vratio Real u igru".

Foto: Tanjug

 

- Kvalitet Reala je takav da uvek može da te kazni. Greške se dešavaju, to je fudbal. Naš cilj ostaje isti, a to je finale Lige šampiona. Idemo u Madrid da pobedimo- izjavio je trener Sitija.

Španski stručnjak je dodao i da nema šta da zameri svom timu koji je stvorio veiki broj šansi.

Foto: Tanjug

 

- Odlično smo igrali i sa loptom i bez nje. Stvorili smo veliki broj šansi. Nemam šta da zamerim igračima. Poručujem igračima da se odmore. Videli smo da možemo do finala i idemo u Madrid po pobedu- rekao je Gvardiola.

Foto: reuters

 

Gvardiola je čestitao i svom kolegi na klupi Reala Karlu Anćelotiju na "jako dobroj" utakmici. Revanš meč na programu je 4. maja, i igraće se u Madridu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija