• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

13:27

DEČKO, OVO NISI SMEO DA URADIŠ! Barsin klinac slavio gol kao Ronaldo! Evo šta se desilo! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

DEČKO, OVO NISI SMEO DA URADIŠ! Barsin klinac slavio gol kao Ronaldo! Evo šta se desilo! (VIDEO)

Podeli vest

Mladi fudbaler Barselone Fermin Lopez uradio je nešto što nije smeo, slavio je gol kao Kristijano Ronaldo

Nije Kristijano Ronaldo kriv što je idol klincima, pa i onima koji igraju u Barseloni. Iako Portugalac više ne nosi dres najvećeg rivala Real Madrida, Katalonci ne mogu da zaborave godine terorisanja.

Barsin klinac je slavio gol kao Ronaldo, a Katalonci su cenzurisali snimak radovanja. Fermin Lopez je član omladinske škole katalonskog giganta. Nedavno je na utakmici svog tima slavio efektan gol baš kao što to radi portugalski as, inače sad fudbaler Mančester junajteda.

Lopez je vrhunskim "makazicama" postigao gol i proslavio ga čuvenim "siuuuu" pokličem. Ali, pratioci zvaničnih društvenih mreža Barselone taj momenat nisu mogli da vide.

Zapravo, jesu gol i trk strlca ka korneru, ali ne i proslavu gola. U Barsi ne žele ni na društvenim mrežama  bilo šta što ima veze sa najvećim rivalom Realom, čiji je, naravno, Ronaldo najveći igrač u istoriji.

Fermin je ovako slavio pogodak.

 

 

 

Ovo su videli fanovi Barse na Instagramu!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

 

 

Bonus video

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija