• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

17:08

DRAGOVIĆ I ARNAUTOVIĆ DOBILI NOVOG SELEKTORA! Trener Mančestera preuzima AUSTRIJU!

Reuters

Fudbal

DRAGOVIĆ I ARNAUTOVIĆ DOBILI NOVOG SELEKTORA! Trener Mančestera preuzima AUSTRIJU!

Podeli vest

Ralf Rangnik će preuzeti reprezentaciju krajem maja uoči utakmice Lige nacija protiv Hrvatske 3. juna, saopštio je Austrijski fudbalski savez

Nemački stručnjak Ralf Rangnik postaće novi sewlektor selekcije Austrije.Privremeni trener fudbalera Mančester junajteda Ralf Rangnik imenovan je za novog selektora saopštio je tamošnji savez.
 

Foto: ap photo

 



Rangnik će na klupi Austrije zameniti Franka Fodu, koji je tu funkciju napustio posle poraza od Velsa (2:1) u baražu za Svetsko prvenstvo.
Rangnik (63) će selekciju Austrije voditi dve godine, uz mogućnost produženja saradnje.

On će do kraja sezone biti trener Junajteda, a na klupi će ga zameniti holandski stručnjak Erik ten Hag.

 

 


Austrija će prvi naredni meč igrati 3. juna u A diviziji Lige nacija na gostovanju protiv Hrvatske.

 

 


- Čast mi je što sam preuzeo poziciju glavnog trenera“, rekao je Rangnik u izjavi, dodajući da se raduje što će „mladu ekipu željnu uspeha“ povesti na Evropsko prvenstvo- bila je prva izjava novog selektora Austrije.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija