• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

22:01

Mirjačić preporodio RAD! Beograđani u BRUTALNOJ FORMI dočekuju derbi kola! Pet pobeda uz 11 datih i NIJEDAN primljen gol!

Starsportphoto

Fudbal

Mirjačić preporodio RAD! Beograđani u BRUTALNOJ FORMI dočekuju derbi kola! Pet pobeda uz 11 datih i NIJEDAN primljen gol!

Podeli vest

Fudbaleri Rada su u minulom kolu savladali Kabel sa 2:0 u okviru 33. kola Prve lige Srbije, a to je "Građevinarima" bio peti trijumf u nizu

Želeo je Rad ekspresno da se vrati u Superligu Srbije, privoleli su ljudi sa Banjice nekoliko iskusnih igrača i nosilaca tima da ostanu u klubu, ali nije išlo onako kako su zamislili, pa su došli u situaciju da se bore za "goli život".

Stigao je spas u poslednji čas u vidu mladog stručnjaka Branka Mirjačića, koji je sklopio kockice i napravio od Rada tim koji je trenutno u najboljoj formi u Prvoj ligi Srbije!

Foto: Starsportphoto

 

- Sve se složilo! I pre mog dolaska Rad je igrao dobro, ali nije imao sreće. Možda bi bilo previše da kažem da je mogao da uđe u Super ligu, ali je svakako trebao da bude u plej-ofu! Nesrećno smo gubili, pa i kada sam ja došao u prva tri kola, ali se sada sve namestilo. Iz meča u meč smo igrali sve bolje, a paradoks je što i dalje nismo obezbedili opstanak. Nema opuštanja do kraja - poručio je mladi strateg za Informer.rs.

Izabranike perspektivnog stručnjaka u nedelju od 16:00 očekuje derbi kola protiv Mačve, koju sa klupe predvodi nekadačnji trener Rada, Milan Milanović, pod čijom je komandom klub izgubio status superligaša.

Foto: informer.rs

 

- On odlično poznaje klub, bio je ovde u više navrata i upoznat je sa ovdašnjim prilikama. Neće biti lako protiv Mačve, ali daćemo sve od sebe i na tom meču.

Foto: Starsportphoto

 

Rad krasi spoj mladosti i iskustva, a sa Blažićem, Stojanovićem i Radivojevićem, odlično su se uklopili mladi igrači i oni koji kucaju na vrata prvog tima.

Foto: Starsportphoto

 

- Upravo tako. Velika je tradicija omladinske škole, mnogo igrača je poniklo ovde i sada treba biti oprezan. Trojica su standardni, a moramo biti oprezni sa maldima, da se ne "izgube" - zaključio je Branko Mirjačić za Informer.rs.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija