• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2022

23:40

UTORAK JE DAN D! Uskoro ćemo saznati sudbinu Lige šampione!

Fudbal

UTORAK JE DAN D! Uskoro ćemo saznati sudbinu Lige šampione!

Podeli vest

Evropski fudbal 10. maja očekuje ogromna odluka

Narednog utorka održava se samit na kome će se zvanično odlučiti sudbina formata Lige šampiona.

Najveći klubovi su želeli da dva od četiri mesta budu dodeljena klubovima koji se svojim rezultatima nisu kvalifikovali za Ligu šampiona, a istorijski imaju odlične rezultate u prošlosti u UEFA takmičenjima.

Ipak, kako britanski "Telegraf" piše UEFA je posle sastanka sa klubovima srednjeg staleža odlučila da to smanji na eventualno jedno mesto.

Takođe održan je sastanak sa organizacijom "Fudbalski navijači Evrope" koja je istakla da navijači širom kontinenta uopšte ne podržavaju novu ideju.

- Prvo, ne želimo, niti možemo sebi da priuštimo, još utakmica. Drugo, ako dozvolimo klubovima da igraju u Evropi zbog nekadašnjih dostignuća kršimo same principe sportskog takmičenja - naveo je Ronan Ivan, izvršni direktor te organizacije.

Sada ostaje da se vidi šta će biti konačna odluka koju će UEFA doneti narednog utorka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija