• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2022

13:31

OVO NIKO NIJE ZNAO! "Mitrović je bio frustriran, želeo je da ode! Molio sam ga da ostane"

Tanjug/AP

Fudbal

OVO NIKO NIJE ZNAO! "Mitrović je bio frustriran, želeo je da ode! Molio sam ga da ostane"

Podeli vest

Potpredsednik Fulama Toni Kan, otkrio je da je Aleksandar Mitrović prošlog juna želeo da ode iz kluba

Srpski napadač Aleksandar Mitrović nije bio zadovoljan premalom minutažom u Premijer ligi. Tadašnji menadžer Skot Parker je forsirao tim bez Mitrogola i to se završilo ispadanjem kluba iz Londona u Čempionšip. Mitrović je na 27 utakmica postigao samo tri gola u Premijer ligi. 

Mitrović bio frustriran jer ne igra

- Rekao mi je posle toga da odlazi. Kazao mi je: "Ne mogu da se vratim, jednostavno ne mogu“. Gotovo da nije ni igrao prošle sezone. Tim je ispao iz lige i mislim da nije nikakva tajna da Mitrović nije bio srećan kako je sezona prošla. Bio je siguran da je mogao više da doprinese rezultatima tima. Nije želeo da se vrati u klub. Praktično sam ga molio da makar ostavi tu mogućnost otvorenom - otkrio je Kan.

Eksplodirao je naš as u Čempionšipu rešen da dokaže koliko vredi i ispisao istoriju! Srbin je oborio 30 godina star rekord Gaja Vitingema koji je u sezoni 1992/93 postigao 42 pogotka u sezoni, pošto je u pobedi Fulama 7:0 sa dva gola došao do 43. pogotka ove sezone! 

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović je najbolji strelac Čempionšipa

Ponosni na Mitrovića

Čelnik kluba je uspeo da nagovori Mitrovića da ostane ne Krejven Kotidžu.

- Jako sam srećan zbog njega. Volim Mitra i kao igrača i kao čoveka. Isto tako sam jako ponosan, jer kada me je pozvao prošlog leta bio je vrlo frustriran. Prelepo je kako se sada, deset meseci kasnije, sve promenilo, sve je savršeno leglo na svoje mesto. Kao neki roman - zaključio je Toni Kan.

Mitrović je rekord proslavio sa najvećim fanovima Fulama, koji su napravili spektakl na tribinama, u jednom momentu je ostao bez dresa.

- Nisam razmišljao o rekordu, ali kako sam mu se približavao, svi su počeli da pričaju. Tako da, naravno da sam želeo da ga oborim. Danas se desilo. To je nešto posebno. Rekord u poslednjem minutu. Ostvarili smo veliku pobedu. Mislim da smo završili sezonu kao u snovima, onako kako smo želeli, pobedom kod kuće, pred našim navijačima, još sam oborio i rekord, tako da je sve bilo savršeno - poručio je Aleksandar Mitrović posle utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija