• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

08:58

LEGENDA U NEVERICI ZBOG REALA: Više ništa ne znam o fudbalu!

Tanjug/AP

Fudbal

LEGENDA U NEVERICI ZBOG REALA: Više ništa ne znam o fudbalu!

Podeli vest

Real Madrid igraće 28. maja u Parizu protiv Liverpula u rekordnom 17. finalu Lige šampiona i pokušaće da osvoji rekordnu 14. titulu.

Ekipa Karla Anćelotija izvela je pravu magiju na putu do finala. Pošto je izgubila po jedan meč u svakoj od tri eliminacione runde. To nije uspelo nikome od sezone 2003/04, kad je posle grupne faze prvi put uvedena osmina finala.

Šmajher u neverici zbog Reala

Madriđani su prvo izbacili PSŽ pobedom 3:1 na "Santjago Bernabeuu" posle poraza 1:0 u Parizu. Čelsi su savladali u Londonu 3:1, a onda kod kuće gubili 3:0 do 80. minuta. Izborili su prvo produžetke, a onda golom Benzeme i eliminisali "plavce". Potom je usledio novi spektakl - poraz 4:3 od Sitija u Mančesteru, vođstvo "građana" 1:0 do 90. minuta u Madridu i konačnih 3:1 za Real posle produžetaka. Za samo šest minuta efektivne igre ekipa Karla Anćelotija dala je tri gola lideru Premijer lige.

 

Ishod meča ostavio je u šoku i legendarnog Pitera Šmajhela.

- Ljudi su prošli u finale, a prvu priliku su imali u 90. minuti, kad su i postigli prvi gol. Drugi gol su dali iz druge prilike, a treći iz penala i tek trećeg udarca u gol - rekao je Šmajhel.

Foto: Twitter

Šiter Šmajhel u šoku zbog Reala

- Real Madrid nema pravo da igra u finalu. Očigledno je da su kroz dve utakmice bili gora ekipa. Mančester Siti imao je potpunu kontrolu, ali tu se radi o onom jednom trenutku o kojem smo već pričali. A pričali smo o tome kako navijači mogu biti 12. igrač - izjavio je bivši golman Mančester junajteda koji je čini se zaboravio kako je on sa "crvenim đavolima" stigao do titule 1999. godine kada su postigli dva gola u nadoknadi protiv Bajerna.

- Više ništa ne razumem o fudbalu. Nikada nemojte da otpisujete igrače ove ekipe. Oduvek smo govorili, iskustvo u ovom takmičenju igra veliku ulogu, ali oni su pokazali i srce i želju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija