• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

07:26

MILIONI NA STOLU! Zna se za koliko će Partizanova kasa uskoro biti punija!

printscreen

Fudbal

MILIONI NA STOLU! Zna se za koliko će Partizanova kasa uskoro biti punija!

Podeli vest

Almerija je nadomak elite, što znači da je Partizan sve bliže velikom bonusu

Tri kola  pre kraja prvenstva u Segundi ima sedam bodova više od Valjadolida koji je treći. Partizan će, ako ne bude velikog iznenađenja, dobiti veliki bonus koji mu sleduje po ugovoru potpisanom prilikom prodaje Umara Sadika.

Partizan čeka milione

Dogovoreno je da ukoliko tokom trajanja ugovora napadača iz Nigerije Almerija uđe u viši rang, španski klub će klubu uz Humske isplati dodatnih 3.000.000 evra.

Almerija je upisala četvrtu pobedu na poslednjih pet mečeva.  Pred Andalužanima je lako pala Amorebijeta - 3:0, uz odlične partije Sadika i srpskog defanzivca Srđana Babića.

Foto: printscreen

Sadik rešeta, Partizan čeka milione

Nigerijac je u 83. minutu promašio penal, ali se minut pre kraja iskupio pošto je pogodio za konačnih 3:0. Prošao je pored čuvara, obišao i golmana, da bi potom rutinski ćušnuo loptu u mrežu.

Babić se upisao u strelce u 75. minutu, kada je dupliraomprednost svog tima za 2:0. Nekadašnji štoper Crvene zvezde bio je najviši u skoku nakon centaršuta iz slobodnog udaraca sa boka. Prvi gol postigao je Andoni Lopez, bek gostiju, pogodivši sopstvenu mrežu...

Almeriju do kraja očekuju gostovanja drugom timu Real Sosijedada i Leganesu, odnosno utakmica kod kuće protiv Alkorkona. Sva je prilika, dakle, da Partizan može da se nada uplati do kraja meseca...

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20