• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

20:26

ARSENAL NE ŽALI PARE! DAJE 47 MILIONA ZA BELGIJANCA, ali Real mu stoji na putu!

Reuters

Fudbal

ARSENAL NE ŽALI PARE! DAJE 47 MILIONA ZA BELGIJANCA, ali Real mu stoji na putu!

Podeli vest

Fudblaer Lestera Juri Tilemans na pragu je toga da posta novi igrač Arsenala

Kako javljaju mediji na ostrvu, Belgijanac (25) mogao bi da bude prodat londonskom klubu za 40 miliona funti, tačnije za oko 47 miliona evra.

Sjajno igra Tilemans ove sezone, a odigrao je 28 utakmica i postigao šest golova uz tri asistencije.  Arsenal je trenutno glavni kandidat, a "Tobdžije" imaju konkurenciju i to kakvu!

 

 

 

Real Madrid bi u slučaju da Arsenal ne uspe da se kvalifikuje za Ligu šampiona bio glavni kandidat za novi klub Jurija Tilemansa, koji je u Lesteru od 2019. godine.

Došao je na pozajmicu do kraja sezone te godine posle čega je otkupljen za iznos od 32 miliona funti. Za Lester je odigrao 154 zvanine utakmice, postigao je 24 gola i zabeležio 23 asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija