• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

20:52

BOLJE DA SAM OSTAO U BOLNICI! Miha BESAN nakon povratka na klupu BOLONJE!

Tanjug/AP

Fudbal

BOLJE DA SAM OSTAO U BOLNICI! Miha BESAN nakon povratka na klupu BOLONJE!

Podeli vest

Fudbaleri Venecije pobedili su danas na svom terenu ekipu Bolonje sa 4:3, u utakmici 36. kola italijanske Serije A

Dva kola pre kraja sezone, Bolonja je na 13. mestu na tabeli sa 43 osvojena boda. Venecija je poslednja sa 25 bodova, odnosno ima četiri boda manje i meč više od Salernitane, koja je prva iznad crte.

Venecija je povela golom Tome Anrija u četvrtom minutu, potom je Sofijan Kijin u 19. minutu ispravio svoj promašaj sa bele tačke i duplirao prednost domaće ekipe, ali je Bolonja uspela da preokrene rezultat. Najpre je u prvom minutu sudijske nadoknade smanjila na 2:1 pogotkom Rikarda Orsolinija, potom je Marko Arnautović u 55. minutu izjednačio, da bi vodjstvo ekipi Siniše Mihajlovića doneo Jerdi Shauten u 68. minutu.

Ipak, domaći tim je prvo golom Matije Aramua sa penala u 78. minutu, a potom i pogotkom Denisa Jonsena u 93. minutu stigao do pobede i sva tri boda. Sve je ostalo u senci velikog povratka Siniše Mihajlovića na klupu Bolonje koji se uspešno oporavio u bolnici vratio obavezama u klubu. 

- Ako dosudiš takav penal, trebalo bi da ih bude 20 po utakmici. Sudija nije dosudio pola faulova, puštao je igru, a ovakav penal ne mogu da razumem. Medel je dodirnuo loptu, možda je posle dodirnuo nogu protivnika, ali on je pao nakon metar i po - rekao je Mihajlović.

Foto: Tanjug

 

Srpski trener ističe da baš iz tog razloga postoji VAR sistem na fudbalskim utakmicama. 

- Ako te VAR kontaktira, znači da nešto nije u redu. I. umesto da Marineli potvrdi to, na kraju utakmice je pobegao u svlačionicu, moglo je da se vidi da oseća krivicu. Izgubili smo zbog naše krivice, ali taj penal nam je "odsekao noge" i uneo nam nervozu. Skoro uvek se to dešava nama.

Za kraj, Siniša Mihajlović prokomentarisao je činjenicu da je Venecija imala veliku prednost, ali da je nakon svega Bolonja mogla da preokrene rezultat i ostvai veliku pobedu. 

- Pričao sam cele nedelje koliko je drugačiji pristup potreban za ovu utakmicu u odnosu za mečeve protiv Milana, Intera i Juventusa. Umesto toga, mislili smo da će sve da bude lako. Uspeli smo da reagujemo na njihove golove, sve do tog penala. Da li smo postavili temelje za budućnost? Ako pogledamo poslednjih šest utakmica, jesmo. Danas? Bilo bi bolje da sam ostao u bolnici - zaključio je Siniša Mihajlović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija