• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2022

08:46

DIREKTOR PODVIKNUO, BRANI VLAHOVIĆA! I Ibrahimovića su kritikovali...

reuters

Fudbal

DIREKTOR PODVIKNUO, BRANI VLAHOVIĆA! I Ibrahimovića su kritikovali...

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović je među glavnim temama u Italiji, posebno pred finale Kupa Juventusa i Intera (sreda, 21.00)

Dušan Vlahović je bacio sve u transu po dolasku u Juventus, treseao je mreže, a potom se kada je mašina stala, našao pod rafalnom paljbom medija. 

Direktor veruje u Vlahovića 

Juventus i Inter od 21.00 na rimskom Olimpiku igraju finale kupa Italije, a selektor Dragan Stojković uverava Italijane da će Dušan Vlahović postići gol u finalu.

Kao i selektor Orlova izvršni direktor torinskog giganta Mauricio Arivabene uveren je srpski golgeter pokazati da vredi. Vlahović je postigao sedam golova, a upisao je i dve asistencije na 18 nastupa.

Ne postavlja se pitanje o Vlahovićevom kvalitetu. Podsetiću Juventusove navijače da je Zlatan Ibrahimović takođe bio kritikovan u prvoj sezoni u Juventusu, pa je u narednoj ekspodirao. Ovde je samo pitanje vere u igrača. Hajde da mu damo vremena, a Vlahović će pokazati da vredi - po mom mišljenju, već je pokazao - rekao je pred finale Kupa Italije Mauricio Arivabene, izvršni direktor torinskog giganta.

Foto: reuters

Dušan Vlahović u centru pažnje u Italiji

Vlahović je postigao sedam golova, a upisao je i dve asistencije na 18 nastupa, ali četiri vezana meča nije postigao pogodak.

I Alesio Takinardi, nakadašnji fudbaler Juventusa, stao je u odbranu Dušana Vlahovića

- Vlahović se muči zbog načina na koji Juventus igra, ekipa ne uspeva da ga dovede u situacije za postizanje golova. Juve ne stvara mnogo prilika i igra loše, pa najbolji napadač u ligi ni ne uspeva da uputi šut ka golu - jasan je bio Takinardi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija