• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2022

15:29

ARTETA ZAKUKAO POSLE DEBAKLA ARSENALA! Ako kažem ŠTA MISLIM, suspendovaće me na POLA GODINE!

Tanjug/AP

Fudbal

ARTETA ZAKUKAO POSLE DEBAKLA ARSENALA! Ako kažem ŠTA MISLIM, suspendovaće me na POLA GODINE!

Podeli vest

Menadžer fudbalera Arsenala Mikel Arteta bio je i te kako nezadovoljan i razočaran posle poraza od Totenhema u Premijer ligi

Fudbaleri Totenhema su rezultatom 3:0 pobedili Arsenal u zaostalom meču 22. kola engleske Premijer lige. Bio je ovo domintan performans "pevaca" protiv velikog gradskog rivala.

Foto: Reuters

 

Kola su krenula nizbrdo za "Tobdžije" u 22. minutu kada je Hari Kejn realizovao najstrožu kaznu, da bi Rob Holding 11 minuta kasnije dobio drugi žuti karton.

- Ako kažem šta mislim, plašim se da će me suspendovati na šest meseci. Zato ne mogu da vam kažem. Dozvoljeno mi je da kažem šta mislim o onome što se desilo, ali ne znam i ne volim da lažem tako da bih onda radije da ne kažem šta stvarno mislim- izjavio je Arteta posle utakmice.

Foto: Tanjug

 

Španski stručnjak je video razloge za zadovoljstvo i pored ubedljivog poraza zbog kojeg je Totenhem prišao na bod njegovoj ekipi na četvrtoj poziciji Premijer lige, rekavši da je "veoma ponosan". Međutim, glavni sudija Pol Tirni je ostao glavna tema Artetinog obraćanja.

- Voleo bih kada bi sudija izašao pred kamere i objasnio svoje odluke. Šteta je, jer je danas uništena jedna lepa utakmica- dodao je bivši vezista.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija