• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

14:07 >> 14:38

SASUOLO ODNEO BODOVE MIHAJLOVIĆU! Bolonja nemoćna protiv sjajnog Skamake! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

SASUOLO ODNEO BODOVE MIHAJLOVIĆU! Bolonja nemoćna protiv sjajnog Skamake! (VIDEO)

Podeli vest

Sasuolo je u prvom meču, pretposlednjeg 37.kola pobedio Bolonju kao gost rezultatom 3:0

Već u četvrtom minutu Skamaka je iskušao golmana Bolonje šutem sa dvadesetak metara, ali je lopta išla po sredini i Skorupski nije imao problema

U 13. minutu Traore je napravio pravi slalom skoz odbranu Bolonje, prošao tri igrača, ali mu je četvrti izbio loptu, i Sasuolo je došao tada do prvog kornera na utakmici.

Siromašno prvo poluvreme prekinuo je mladi napadač Sasuola kada je Đanluka Skamaka postigao gol glavom posle kornera koji je izveo Traore.

U 60.minutu moglo je da bude 2:0 za Sasuolo posle kornera usledila je gužva na petercu domaćeg tima, gde se najbolje snašao Ferari i šutirao glavom, pogodio stativu, a nakon odbitka Kirikeš je postigao gol, ali se oglasio VAR i poništio ga jer je pre šuta u praznu mrežu loptu primirio rukom.

Igrao se 66.minut kada je nastala gužva na sredini terena u kojoj su najratoborniji bili Ferari i Medel, međutim, sudijaje to rešio samo usmenim opomenama.
Bolonja je napadala u drugom poluvremenu, ali Sasuolo se nije dao i koristio svoje prilike iz kontra napada.

Najlepši trenutak na meču dogodio se u 75. minutu kada je kapiten gostiju Domeniko Berardi "makazicama" postigao gol sa pet-šest metara od gola Skorupskog koji je bio nemoćan iako je pre toga blokirao centaršut Kirikeša.

Pokušao je sa izmenama Sinša Mihajlović, ali to nije urodilo plodom. Na  njegove izmene odgovorio je i trener gostiju i tako zatvorio prilaze svom golu.
Ali iako malo zatvorenijom formacojom Sasuolo je stigao i do trećeg gola kada je ponomo Skamaka sa 15 metara pogodio sami desni ugao gola Konsiljija. Totalna nemoć se videla u tim momentima u ekipi Bolonje.

Najbolju šansu domaća ekipa imala je preko Msarka Arnautovića koji je zamalo zakasnio na centaršut Orsolinija.

U nadoknadi vremena Bolonja je uspela da ublaži poraz golom Orsolinija sa "bele tačke". Srpski reprezentativac Filip Đuričić je celu utakmicu presedeo na klupi.

Subota

Empoli - Salernitana 1:1 (1:0)

/Kutrone 31 - Bonacoli 76/

Udineze - Specija 2:3 (1:2)

/Molina 26, Mari 90+4 - Verde 35, Đasi 45+3, Mađore 47/

Verona - Salernitana 0:1 (0:1)

/Brekalo 19/

Roma - Venecija 1:1 (0:1)

/Šomurodov 76 - Okereke 1/

Nedelja

Bolonja - Sasuolo 1:3 (0:1)

Orsolini 90+1p - Skamaka 35, 80, Berardi 75 

15.00: Napoli - Đenova

18.00: Milan - Atalanta 

20.45:  Kaljari - Inter

18.30:  Sampdorija - Fjorentina 

20.45:  Juventus - Lacio

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija