• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

21:22

MAKSIMOVIĆEV HETAFE ODOLEO BARSI! Realu samo remi sa Kadizom! SUZE SUAREZA OBIŠLE PLANETU! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

MAKSIMOVIĆEV HETAFE ODOLEO BARSI! Realu samo remi sa Kadizom! SUZE SUAREZA OBIŠLE PLANETU! (FOTO)

Podeli vest

Ove večeri odigrani su mečevi 37. kola španske La lige, a viđeni su neki neočkivani rezultati

Nije mnogo nedostajao Stefan Mitrović odbrani Hetafea (crveni karton u prošlom meču), pošto je njegov, i tim Nemanje Maksimovića koji je pružio dobru partiju, remizirao sa Barselon.

Meč je završen bez golova.

Derbi kola odigrali su Atletiko Madrid i Sevilja. "Jorgandžije" su vodile od 30. minuta, zahvaljujući Himenesu, da bi u 85. Andalužani preko En Nesirija izjednačili rezultat.

Atletiko i Sevilja su ovim nerešenim ishodom iz trke za Ligu šampiona izbacili Betis, koji je uzalud slavio protiv Granade (2:0). Dakle, Betis će morati da se zadovolji kvalifikacijama za Ligu Evrope, u koje će i Sosijedad, koji je u direktnom duelu za to, savladao Viljareal 2:1.

Luis Suarez je imao ogromnu šansu u 53. minutu da osigura pobedu, ali je bio zamalo neprecizan. Iz igre je izašao u 65. minutu kada je ceo stadion ustao da mu skandira i da ga pozdravi. Nakon toga, Suarez je uhvaćen na klupi u suzama...

 

 

Alaves i Levante su ispali, dok će se za ostanak u eliti boriti Majorka i Kadis. Viljareal i Real Sosijedad odigrali su još jedan direktan duel za Evropu. Sosijedad je nakon preokreta pobedio Viljareal 2:1 i tako sačuvao šesto mesto i Ligu Evrope, rivala poslao u Ligu konferencije. 

Kadiz je na svom terenu remizirao sa Real Madridom rezultatom 1:1, a domaći su imali veliku šansu da pobede, ali je Negredov udarac iz penala zaustavio golman Lunin. Kadiz je ovim remijem ostao prvi iznad crte sa 36 bodova. Majorka je iskoristila veliku šansu na svom terenu pošto  je pobedila Rajo Valjekano i sustigla Kadiz. Majorka je do pobede došla golom u nadoknadi i sada ima isti broj bodova kao i Kadiz, dok jedan više ima Granada i ove tri ekipe boriće se za dva mesta koja ostaju u eliti. 

 

 

LaLiga, 37. kolo:


Bilbao – Osasuna 2:0 (1:0)
Berenger 33, Viljalibre 79
Atletiko – Sevilja 1:1 (1:0)
Himenes 30 – En Nesiri 85
Betis – Granada 2:0 (1:0)
Huanmi 14, 89
Kadis – Real Madrid 1:1 (1:1)
Sobrino 37 – Dijas 5
Selta – Elče 1:0 (1:0)
Suares 9
Levante – Alaves 3:1 (0:1)
Duarte 53, Marti 75, Morales 90+5 – Hoselu 36
Majorka – Rajo Valjekano 2:1 (1:0)
Murići 13, Prats 90+2 – Kis 60
Viljareal – Sosijedad 1:2 (1:0)
Kokelan 43 – Isak 56, Zubimendi 73
Hetafe – Barselona 0:0

Subota:
Espanjol – Valensija 1:1 (1:1)
De Tomas 45+2 – Gomes 37

 

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija