• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2022

09:00

ANĆELOTI IZABRAO! Real dovodi pojačanje BEZ obeštećenja!

Reuters

Fudbal

ANĆELOTI IZABRAO! Real dovodi pojačanje BEZ obeštećenja!

Podeli vest

Kolumbijac David Ospina dolazi u Real jer rezervni golman Lunjin hoće da napusti klub zbog male minutaže pored neprikosnovog Kurtoe

Madridski Real je već kompletirao  transfer Antonija Ridigera iz Čelsija bez obeštećenja. Sa nestrpljenjem se očekuje dolazak Kilijana Mbpabea, takođe kao slobodnog igrača. A na dobrom putu je klub sa "Santijago Bernabeua" da obezbedi i treće letnje pojačanja za džabe. Biće to kolumbijski golman David Ospina.

Foto: Reuters

David Ospina

Karlo Anćeloti želi Kolumbijca iz Napolija. Ospini na kraju sezone ističe ugovor sa Napolitancima koji neće biti produžen.  To je čekao Anćeloti te je to prilika koju ne želi da propusti.

Bez obzira na dolazak iskusnog golmana Tibo Kurtoa svakako ostaje prvi golman Madriđana, ali u Madridu traže adekvatnu rezervu Belgijancu. Ukrajinac Andrej Lunjin je imao prilike da brani pri kraju sezone i ostavio je sasvim solidan utisak, i Anćeloti i klub su i više nego zadovoljni s njim, ali Lunjin želi veću minutažu tako da će najverovatnioje negde na pozajmicu.

Foto: Reuters

David Ospina

Pored Belgijanca, Lunjin ne može da se nada većoj minutaži među stativama "Kraljevskog kluba".  Real nema ništa protiv te odluke mladog Ukrajinca, i već je krenuo da traži alternativu za Kurtou. Nagađalo se da bi neko od golmana iz mlađih kategorija ili Reala B, mogao da zauzme to mesto, ali Anćeloti želi provereno ime.

Tako je stigao do imena Davida Ospine, koga je trenirao i u Napoliju, gde je Kolumbijac bio neprikosnoven na golu, kao što je sada Tibo Kurtoa.

Anćelotiju ide na ruku i to što bi se Kolumbijac zadovoljio ulogom rezervnog golmana iako je ove sezone bio standardan u Napolju.

Ovo je dobra šansa za Ospinu da zaigra za još neki veliki klub posle Arsenala i Napolija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija