• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

15:48

TRENER LACIJA OTKRIO! Ako Sergej ODE od nas, NE OSTAJE U ITALIJI! SMS indirektno poručio upravi DA SE POJAČA!

Tanjug/AP

Fudbal

TRENER LACIJA OTKRIO! Ako Sergej ODE od nas, NE OSTAJE U ITALIJI! SMS indirektno poručio upravi DA SE POJAČA!

Podeli vest

Pitanje sudbine fudbalera Lacija, Sergeja Milinkovića Savića, bilo je neizbežno i na konferenciji posle utakmice sa Juventusom, na kojoj je srpski as bio strelac

Na pitanje o sudbini reprezentativca Srbije pokušao da odgovori trener Lacija Mauricio Sari koji je delovao kao da zna nešto.

- Pričajući sa predsednikom postao sam ubeđen da ukoliko Milinković Savić na kraju ode, što će biti vrlo teško, da neće ostati u Italiji-  rekao je Sari posle utakmice.

Foto: Tanjug

 

Popularni SMS istakao je kako mu je ovo najbolja sezona u karijeri – svakako najučinkovitija, s obzirom na to da je učestvovao u 22 prvenstvena gola – ali i indirektno poručio upravi kluba da se na leto pojača ukoliko želi da bude konkurentija naredne sezone.

- Napredovao sam pod Sarijem, postigao sam 11 golova i upisao još 11 asistencija, tako da mogu da kažem kako mi je ovo najbolja sezona u karijeri. Sledeće sezone biće nam potrebno još nekoliko igrača kako bismo ciljali mesto u Ligi šampiona-  poručio je Milinković Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija