• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

23:50

U LIVERPULU GA OBOŽAVAJU! Legenda REDSA završava KARIJERU!

Fudbal

U LIVERPULU GA OBOŽAVAJU! Legenda REDSA završava KARIJERU!

Podeli vest

Bivši defanzivac Liverpula Martin Škrtel najavio je da će na kraju sezone završiti karijeru

Legendarni Slovak Martin Škrtel najavio je kraj karijere kada se okonča aktuelna sezona. Nekadašnji štoper Liverpula ispunio je dačački san, obukao dres Spartaka iz Trnave, ali će zbog problema sa leđima posle samo jedne sezone "okačiti kopačke o klin". 

- Dolaskom u Trnavu ispunio sam svoj san. Mislim da i u ovim godinama mogu doprineti ekipi i igrati na najvišem nivou. Ipak, imam probleme sa leđima. Ograničavaju me u igranju fudbala, ali i u mom životu. Ne sećam se dana bez bola, poslednjih meseci sam trenirao sam i borio se tabletama i inekcijama - rekao je Škrtel.

Foto: REUTERS/Murad Sezer

Škrtel u dresu Fenerbahčea

Slovački defanzivac je otkrio da ga muče bolovi zbog kojih ispašta celo telo, a dodao je da iz tog razloga nema snage da se šeta sa svojim detetom. 

- Teško mi je bilo da prepešačim 100 metara sa svojim sinom, bol je prevelika. Najteže mi je da trčim, da skačem i da se borim sa protivnicima. To je sve potrebno u fudbalu, a ja to ne mogu da pružim. Zbog toga, odlučio sam da će utakmica protiv Strede biti poslednja u mojoj karijeri - rekao je Škrtel sa suzama u očima


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija